POPUSTI KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI: Deset dana ljubavi uz Lodoli underwear

POPUSTI KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI: Deset dana ljubavi uz Lodoli underwear

Brand Lodoli underwear pojavivši se na hrvatskom tržištu u rekordno kratkom periodu je pronašao zavidni broj poklonika među muškim i ženskim trendsetterima koji su prepoznali vrhunsku kvalitetu i dizajn. Rublje koje je proizvedeno od najfinijeg tekstila istiće se svježim konstrukcijskim rješenjima koje je funkcionalno i iznimno ugodno.
Lodoli underwear lansirao je zanimljive muške i ženske kolekcije. Posebnu pažnju privlači muška kolekcija Push up gaća koje je izravan odgovor na slavni push-up grudnjaku.

Da ne bi samo žene bile te koje su privilegirane, te imale donje rublje koje ističe njihove attribute i zavarava kako potencijalne žrtve tako i protivnice, muškarci napokon uzvraćaju udarac Push up linijom. Muški odgovor na ženski push-up dizajniran je tako da je posebno oblikovana prednja košarica koja podiže i ističe sve što se nalazi s prednje strane, a da nema nikakvih čudnovatih žica, prstenova ili podstava, uz to ima i zdravstvenih razloga kod oboljenja Testisa i zamjenjuje tako steznike.

Zbog dobrog odaziva i na traženje naših vjernih stranaka smo prošili asortiman na Sportku i kućnu odjeću.
Vruće preporuke za apsolutno sexy i poželjne odjevne predmete za sve zavodnike i zavodnice Made in Croatia, Hit in USA!
Posjetite ih klikom OVDJE.

0 Komentara:

Komentiraj članak