Pogreške u spavaćoj sobi!

Pogreške u spavaćoj sobi!

Osvježite se prije akcije. Iako se ne podrazumijeva da ćete se svaki put prije seksa obavezno istuširati, namazati mirisnom kremom pa onda uskočiti u krevet, trebalo bi pripaziti da budete čisti.

Bježite onda kada je njemu najbolje? Muškarci mrze kad žena usred seksa zaključi da nije izvadila meso iz zamrzivača ili podesila alarm za jako važan sastanak na poslu. Izbacite te stvari iz glave i prepustite se trenutku, kasnije ćete razmišljati o drugim obvezama.

Nije baš sve tako smiješno. Možda ste tip osobe koja se smije kada joj je neugodno ili je nervozna, ali muškarac pored vas za vrijeme seksa to može shvatiti sasvim drugačije – smijete se njemu. Seks je zabavan, ali nije sve baš toliko smiješno, posebno ako se još ne poznajete tako dobro.

Tragovi seksa. Osim ako je on tip koji voli da ga grizete ili grebete noktima, nemojte biti previše žestoki i ostavljati bolne tragove seksa na njegovom tijelu.

Imena. Izgovaranje imena za vrijeme seksa može biti izuzetno seksi, sve dok slučajno ne izgovorite ono pogrešno. Čak i da ste dozivali nekog poznatog muškarca, teško će vam to oprostiti pa radije šutite.

Upalite svjetlo! Žene koje se osjećaju nesigurno u svojoj koži inzistiraju na tome da svjetla za vrijeme seksa budu ugašena. To znači da većina muškaraca u sebi negoduje, jer bez obzira na to što žene o sebi mislile, njima savršenstvo nije potrebno te žele vidjeti i osjetiti tijelo žene koju vole.

Skinite odjeću. Na prethodnu stavku nadovezuje se i ova o odjeći – nemojte obline skrivati ​​iza razvučene majice, već obucite seksi komplet donjeg rublja i oborite ga s nogu! 

0 Komentara:

Komentiraj članak