Pogledajte kakvi su nokti moderni ove godine

Pogledajte kakvi su nokti moderni ove godine

2018. će zasjati u pastelnim bojama s dodanim geometrijskim oblicima, šarenilom, efektom ogledala i presijavajućim linijama.
Izgled noktiju odaje vašu urednost, pedantnost i ljepotu. Bilo da su ovalni, četvrtasti ili tipični french, nokti moraju izgledati profinjeno, piše zivotistil.hr.

Evo ideja za manikuru: 

1. Mirror srebrno

Sve trendseterice poludjele su za neobičnim prahom koji nokte pretvara u mala ogledalca, a nanosi se pigmentirani prah koji se spužvastim apliktorom za sjenila doslovno utrljava na nokte. Kako bi mirror efekt bio što bolji, na nokte se prvo lakira sloj laka s gel efektom koji služi kao baza. 

2. Minimalistički crno Ako nanosite crni lak, lijep dodatak bit će šljokice koje se presijavaju u više boja. Ukoliko se odlučite za crni lak, na njega iscrtajte bijelu liniju ili dodajte zvjezdice.   

3. Francuska manikura

Ona je i dalje tu, ali u poboljšanoj verziji. Umjesto bijele crte koja se stavlja prvi vrhu nokta, poigrajte se bojama. Dodajte ljepljivi uzorak koji će čvrsto prianjati uz nokat.

4. GeometrijaPopularna forma kruga često je viđen nail art detalj, no među Hrvaticama su se ove godine mogle vidjeti i točkice, prugice, proizvoljni artistički potezi.  

5. Pastelne nijanse Žene vole nježni nude. Na takve boje (svijetloroza, bež..) stoji svaka odjevna kombinacija. Ovakvi nokti nisu napadni ni uočljivi. Možete ih svakodnevno nositi za poslovne prilike. Još ljepše izgleda ako je lak kojeg birate kremaste teksture. 

Nokti-moda 2018.

Nokti-moda 2018. pexels.com

Nokti-moda 2018.

Nokti-moda 2018. pexels.com

Nokti-moda 2018.

Nokti-moda 2018. pexels.com

0 Komentara:

Komentiraj članak