Počela internetska prodaja ulaznica za programe  73. Dubrovačkih ljetnih igara

Počela internetska prodaja ulaznica za programe 73. Dubrovačkih ljetnih igara

Ni ove godine popust od 30% za stanovnike Dubrovačko-neretvanske županije neće biti aktivan budući da su cijene ulaznica svih programa ostale značajno smanjene te već u startu uključuju popuste do 50%.

Ulaznice za više od 60 dramskih, glazbenih, plesnih i drugih događanja u sklopu programa 73. Dubrovačkih ljetnih igara od danas se mogu kupiti online na mrežnim stranicama festivala www.dubrovnik-festival.hr te putem servisa www.ulaznice.hr, dok će lokalna prodaja u Festivalskoj palači krenuti 20. lipnja.

Uz kupnju ulaznica Mastercard® i Maestro® karticama online ili na blagajni ostvaruje se 10% popusta, a za iznose iznad 500 kuna omogućeno je obročno plaćanje. Kupnjom ulaznica za dvije dramske, odnosno tri glazbene izvedbe, ostvaruje se gratis ulaznica za jedan reprizni dramski, odnosno glazbeni program po izboru, a studenti uz predočenje X-ice ili ISIC-međunarodne studentske iskaznice mogu ostvariti popust od 10% na maksimalno dvije ulaznice po izvedbi.

Blagajna Dubrovačkih ljetnih igara u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) od 20. lipnja bit će otvorena svakim danom od 10 do 18 sati, a od 1. srpnja od 9 do 21.30 sati.

Za sve dodatne informacije i rezervacije na raspolaganju je Ured prodaje Dubrovačkih ljetnih igara preko e-mail adrese sales@dubrovnik-festival.hr te telefonski na broj (020) 326 123.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak