PLJUŠTE ČESTITKE Alen Vitasović se oženio s tajanstvenom Eleonorom

PLJUŠTE ČESTITKE Alen Vitasović se oženio s tajanstvenom Eleonorom

Glazbenik Alen Vitasović oženio je djevojku Eleonoru, za koju javnost uopće nije znala.

Tako da je i fotografija koju je objavio na Facebooku i njome otkrio da je pronašao novu ljubavnu sreću mnoge iznenadila. I to vrlo ugodno.

Uz objavljenu fotografiju sretnog mladenca Alena u svijetloplavoj košulji i nasmiješene mladenke Eleonore u ružičastoj haljini slile su se i čestitke:

"Eleonora Lee... Odvest ću TE na vjenčanje ..., ako ni, ima da posudu pere dok ste živi!!! Čestitam i SRETNO VAM BILO!!!", "Sreeeetno!", "Mama D", "Čestitam i želim puno sreće i ljubavi!!", "Čestitke!", "Sretno..."

Sudeći po fotografiji, vjenčanje je održano u krugu najbliskijih ljudi u opuštenoj i ugodnoj atmosferi.

RTL je kontakrirao pjevača i pokušao dobiti komentar na sretni događaj, no popularni Istrijan nije bio raspoložen pričati na ovu temu i otkrivati detalje iz privatnog života.

Alen Vitasović se od prve supruge Sandre, s kojom je prije braka bio i u dugogodišnjoj vezi, razveo malo nakon što su proslavili 20. godišnjicu.

U tom su braku dobili sina Ivana i kćer Miju.

"Ja volim tu ženu, više nego, glupo je reći, sebe. Ona je meni sve u životu i nikada se ne bih mogao zamisliti s drugom" - izjavio je Vitasović 2015. godine, kad su krenula sve glasnija šuškanja o njegovom razvodu.

"Ja sam tu ženu oženio zato što je ona prekrasna, divna i moja najveća ljubav" - rekao je prije sedam godina pjevač, za kojim su žene ludjele sredinom 90-ih.

0 Komentara:

Komentiraj članak