Pet razloga za avanturu sa strancem

Pet razloga za avanturu sa strancem

Svaka djevojka barem je jednom maštala o romantičnoj avanturi sa zagonetnim i zavodljivim strancem, a neke su imale i sreći da ih dožive.
Iako veze na daljinu mogu biti izrazito teške i imaju mnoge mane, ljubavni odnos sa strancem može biti vrlo dobra i korisna stvar:

1. Seksi naglasak

Seksi britanski naglasak, vatreni španjolski govor, zavodljivi talijanski ili otmjeni francuski obaraju žene s nogu, a on je još pored svega toga neodoljivo sladak kad na hrvatskom pokušava izgovoriti nešto.

2. Nove fore

Kod njega je sve novo. Veza sa strancem je prava mala avantura i istraživanje nečeg novog. Nema izlizanih fora kao na većini izlazaka, razgovor sa strancem je totalno nepredvidiv.

3. Svježi početak

On ne poznaje nekog tvog prijatelja koji poznaje prijateljicu od prijatelja tvog bivšeg ili slično. Nema ogovaranja i neistina. On ne poznaje nekog iz vašeg bivšeg razreda i nije čuo tračeve o vama. Sa strancem možete imati "svjež start".

4. Putovanja

Veza sa strancem znači da je vrijeme da pripremte putovnicu jer kad tad će poželjeti da vam pokaže svoju zemlju, i upozna vas sa roditeljima i prijateljima.

5. Učenje stranog jezika

Nakon nekoliko mjeseci veze sigurno ćete naučiti dosta stranih riječi na njegovom jeziku. Najprije ćete znati samo "volim te" i "može" ali nakon nekoliko mjeseci naučit ćete komunicirati I na njegovom jeziku.

0 Komentara:

Komentiraj članak