PERNAR RAZBIJESNIO ECIJU IVUŠIĆ Oštro mu odgovorila i jasno dala do znanja što misli o njemu

PERNAR RAZBIJESNIO ECIJU IVUŠIĆ Oštro mu odgovorila i jasno dala do znanja što misli o njemu

Ecija Ivušić oštro odgovorila Ivanu Pernaru na društvenim mrežama zbog statusa o ženama u četrdesetima koje nemaju djece.

Voditeljica i novinarka Ecija Ivušić oštro je odgovorila političaru Ivanu Pernaru nakon što se on obrušio na žene u četrdesetima koje nemaju djecu, pa mu je ona putem društvenih mreža odlučila dati do znanja što misli o njegovu stavu, piše dnevnik.hr

"Pričao sam sad s jednim biračem Možemo, ima mu djevojka 41 godinu, pitam ga kad misle imat djecu, veli da je sad loše vrijeme za imat djecu i da misli za koju godinu.
Pitao sam ga je li svjestan da za koju godinu ta djevojka neće moć imat djecu. Veli da nije razmišljao o tome.
Ne znam što planira sa svojim životom niti ovo pišem da ga osudim, već da kažem svim ženama koje se bliže trenutku kad neće moć imat djecu, a još uvijek ih nemaju, da se požure i pozabave tim pitanjem. Obitelji bez djece vode državi bez ljudi i neizbježnoj zamjeni stanovništva", status je koji je Pernar objavio na svojoj stranici na Facebooku i koji je uznemirio i naljutio mnoge žene, između ostalog i 33-godišnju Eciju."Pričala sam sad s jednim frendom upoznatim s likom i djelom autora statusa. Pitam ga koliko čovjek ima godina i ima li djece. Kaže da misli da ima dvoje. Pitam ja njega je li svjestan da ih taj može naštancati još koliko hoće (iako, Bože mili, nisu djeca ništa kriva, ali eto). Kaže da nije razmišljao o tome. Ne znam što autor statusa planira sa svojim životom niti ovo pišem da ga osudim, ali apeliram na njega da ako se bliži trenutku da razmišlja imati još djece, a još uvijek ih nema, da uspori i pozabavi se tim pitanjem. Obitelji s puno ovakvih vode državu bez mozga i neizbježnoj zamjeni mjesta boravišta. I neka to kaže i svom tati Škori i mami Markićki koja ga je rodila poslije 41. unatoč lošoj amniocentezi", napisala je Ecija u priči na profilu na Instagramu i jasno mu dala što misli o njemu i njegovim stavovima.


0 Komentara:

Komentiraj članak