Pas koji je osvojio ljude diljem svijeta uginuo jučer, vlasnik shrvan!

Pas koji je osvojio ljude diljem svijeta uginuo jučer, vlasnik shrvan!

Schoep, pas koji je osvojio ljude diljem svijeta, nakon što je njegova fotografija objavljena na Facebooku prošle godine, uginuo je u srijedu.
- Dišem, ali ne mogu doći do zraka. Schoep je uginuo jučer - napisao je njegov vlasnik John Unger na svojoj Facebook stranici.

John i njegov pas postali su zvijezde na Internetu kada je fotografkinja Hannah Stonehouse Hudson prošlo ljeto uslikala dvojac u jezeru Superior. Naime, John je svaki dan vodio svog bolesnog psa na jezero kako bi se opustio i usnuo.

Schoep je bolovao od artritisa. Ljudi diljem svijeta, od Teksasa, preko Japana do Slovačke davali su novac kako bi pomogli platiti račune za veterinara, lijekove i laserske tretmane. Vlasniku i njegovom psu omogućili su još jednu zajedničku godinu. Schoep je 20. lipnja napunio 20 godina, a uginuo je 26 dana kasnije.

Ova vijest rastužila je ljude diljem svijeta, a brojni su komentirali Johnovu objavu na Facebooku.

- Ti i Schoep ste bili sve ono što pas i čovjek trebaju biti međusobno - napisao je jedan od Johnovih prijatelja.

Posljednju sretnu objavu John je na svoj Facebook stavio u ponedjeljak kada je napisao da su on i pas imali fantastičan dan.

- Probudili smo se rano, otišli na plažu, jeli, odspavali, bili u šopingu, jeli, oprali rublje, bili na plaži, jeli, odspavali i još jednom prošetali. A sve to bez vlage što je fantastično - pogotovo za Schoepa - napisao je.

0 Komentara:

Komentiraj članak