Ovo je jedina stvar koju muškarci vole više od seksa

Ovo je jedina stvar koju muškarci vole više od seksa

Terapeut Steve Horsmon uspješno se bavi ‘life coachingom’ i drži radionice za muškarce koji žele riješiti probleme u svojim vezama ili brakovima i poboljšati ih. Nakon godina iskustva s muškarcima došao je do zanimljivog zaključka koji bi mogao iznenaditi žene.
Žene bi se iznenadile kada bi mogle slušati moje razgovore s muškarcima. Naše rasprave su kontradiktorne ženskim shvaćanjima muškaraca. Oni definitivno ne žele samo seks, kaže terapeut Steve Horsmon.

Točnije, postoji nešto što im je draže od seksa. Vjerovali li ne, on tvrdi da je u pitanju nježan dodir u kombinaciji s verbalnim ili neverbalnim odobravanjem, piše zadovoljna.

Kada žena nježno prstima miluje partnera i istovremeno izražava svoje povjerenje i podršku u njega – to je potez moćniji od seksa jer se u tom trenutku muškarac osjeća snažno i prihvaćeno.

Razlog zbog kojeg muškarci nikada neće priznati da im je ovako jednostavna stvar draža od seksa? Zato što su sigurni da žene nikada ne bi povjerovale u to i samo bi uz smiješak zakolutale očima. Izgleda da su ispod snažne ‘fasade’ i oni ranjiva stvorenja koja žele biti voljena i prihvaćena.

0 Komentara:

Komentiraj članak