Ova pjesma je favorit Eurosong natjecanja

Ova pjesma je favorit Eurosong natjecanja

Šveđanka Loreen, koja se natječe za odlazak na Eurosong, već je favorit tog natjecanja.
Iako Švedska još nije izabrala pobjednika svoje verzije Dore, fanovi Eurosonga diljem Europe klade se da će to biti Loreen i da će potom pobijediti na Eurosongu. Opet.

Loreen se kvalificirala u finale švedskog izbora, a na internetu je objavljena njezina pjesma Tattoo i nastup na Melodifestivalenu. Malo je reći da je Europa poludjela. Loreen i njezina pjesma već su na top ljestvicama u Velikoj Britaniji i Irskoj, a broj fanova Eurosonga koji su sigurni da imamo novu pobjednicu raste iz sata u sat.

"Jesmo li upravo svjedočili remek-djelu? Ovaj nastup će završiti u povijesti Eurosonga kao jedan od najboljih nastupa koji su ikad viđeni na Melodifestivalenu", piše o Loreen i njezinoj pjesmi Wiwibloggs.

Švedska je na vrhu kladionica s gotovo dvostruko većom šansom od Ukrajinaca. Više od 27% kladioničara lovu je stavilo na pobjedu Švedske.

Kako smo već pisali, kladioničari tek pretpostavljaju da će na švedskom nacionalnom natjecanju pobijediti Loreen s pjesmom Tattoo i da će potom pobijediti i na Eurosongu. Na kladionicama za pobjedu na nacionalnom izboru šanse su joj gotovo 60%.

Eurovizijski fanovi već su ludi za Loreen, a Twitter je pun objava.

Loreen je na Eurosongu već pobijedila 2012. godine, a njezina pjesma Euphoria je na vrhu najomiljenijih eurovizijskih pjesama u povijesti.

0 Komentara:

Komentiraj članak