Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici

Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici

I ove godine natjecanje je uvršteno u službeni kalendar natjecanja Hrvatskog atletskog saveza. Početak natjecanja je u 13.00 sati, a svi aspekti natjecanja održat će se uz poštivanje epidemioloških mjera zaštite od virusa COVID19.
Atletski klub Dubrovnik u subotu, 10. listopada 2020. godine, na stadionu u Lapadu, organizira Otvoreno prvenstvo Dubrovnika u atletici.

I ove godine natjecanje je uvršteno u službeni kalendar natjecanja Hrvatskog atletskog saveza. Početak natjecanja je u 13.00 sati, a svi aspekti natjecanja održat će se uz poštivanje epidemioloških mjera zaštite od virusa COVID19. Natjecatelji svih starosnih uzrasta će se natjecati u 32 kategorije - trkačke, bacačke i skakačke, odnosno sve one koje je tehnički moguće organizirati na stadionu u Lapadu, s obzirom na nepostojanje adekvatnih uvjeta, prije svega atletske staze. Stoga je i ovo natjecanje jedan od nastojanja i koraka ka izgradnji staze koju Dubrovački atletičari, djeca, gosti, ali i svi građani Grada zasigurno zaslužuju.

Posebnost ovogodišnjeg prvenstva je i atraktivna utrka trenera i roditelja na 60 m. AK Dubrovnik poziva građane da nazoče ovom jedinstvenom događaju, dođu navijati i dati podršku svim natjecateljima! 

0 Komentara:

Komentiraj članak