Otvorene prijave za radionicu izrade zvijezda sa Sašom Stubičarom

Otvorene prijave za radionicu izrade zvijezda sa Sašom Stubičarom

Renomirani hrvatski umjetnik i dizajner Saša Stubičar, od 2. do 4. prosinca, vodit će radionicu izrade zvijezda u Festivalskoj palači (od Sigurate 1) od 17 do 20 sati, dok će završni radovi polaznika biti predstavljeni 5. prosinca u 18 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga.

U sklopu tradicionalnog blagdanskog programa „Božić u Kabogi“ kojeg i ove godine Dubrovačke ljetne igre organiziraju uz potporu zaklade Caboga Stiftung, svi zainteresirani sugrađani imat će priliku naučiti kako od metalnih vješalica izrađivati božićne zvijezde kojim će potom ukrasiti ljetnikovac Bunić-Kabogu. Običan predmet iz svakodnevnog života polaznici će iskoristiti za slaganje velikih plošnih i prostornih zvjezdastih oblika, a uz malo strpljenja, spretnosti te matematike stvorit će se prava božićna čarolija.

Saša Stubičar je samostalni umjetnik koji je diplomirao grafički dizajn. Od 2001. godine radi kao autor, koautor i suradnik studija Laboratorium i Flomaster te raznih izdavačkih kuća na oblikovanju knjiga i publikacija.

Sudjelovanje na radionici moguće je jedino uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde, a broj mjesta je ograničen stoga se potrebno prethodno prijaviti na mail: paula.brajevic@dubrovnik-festival.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak