OTKRIVENA TAJNA VEZA GABRIJELE ŽALAC I MIROSLAVA ŠKORE Nećete vjerovati, ali jahala je konja u spotu njegova najvećeg hita

OTKRIVENA TAJNA VEZA GABRIJELE ŽALAC I MIROSLAVA ŠKORE Nećete vjerovati, ali jahala je konja u spotu njegova najvećeg hita

Ministrica regionalnog razvoja i fondova EU glumila je u spotu za jedan od najvećih domoljubnih hitova, piše Net.hr.

Miroslav Škoro izjasnio se  o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike Hrvatske. Škori ovo neće biti prvi izlet u politiku, bio je saborski zastupnik HDZ-a 2008. godine, no ipak je najpoznatiji po glazbi.

Njegov možda i najveći hit je tamburaška pjesma “Ne dirajte mi ravnicu”, jedan od najvećih domoljubnih hitova u povijesti hrvatske glazbe. 24 sata otkriva dosad nepoznati detalj vezan za tu pjesmu. Naime, u spotu je glumila i Gabrijela Žalac, današnja HDZ-ova ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Ona se pojavljuje u spotu jašući konja s jednim mladićem.

Ona je ulogu dobila zahvaljujući tome što se nije bojala jahati. Imala je baku na selu, kod koje joj je već u djetinjstvu nestao strah od konja: “Gabrijela se jedina nije bojala konja”, rekla je njezina prijateljica Marija Pavković, koja je istaknula da je ministrica od malih nogu bila svestrana i nadarena.

0 Komentara:

Komentiraj članak