OTKRIJTE KOJU VAM PORUKU ŠALJE Vaša životinja 'duhovni vodič' za studeni 2018.

OTKRIJTE KOJU VAM PORUKU ŠALJE Vaša životinja 'duhovni vodič' za studeni 2018.

Da biste izabrali svoju poruku životinje duhovnog vodiča za mjesec studeni, zatvorite oči i smjestite se udobno. Udahnite duboko i izdahnite polako.

Ponovite ovo nekoliko puta dok ne osjetite mir i opuštenost u vratu i licu. Nakon toga otvorite oči i izaberite jednu od životinja s liste, instinktivno i bez puno razmišljanja, piše Maja Lazić / astroportal.in a prenosi Atma.

MORSKI PAS  ZEC  TUKAN

BUBMAR  LABUD  LAV  KOLIBRIĆ

VJEVERICA  PAUN  GAZELA

Poruku vašeg duhovnog vodiča za studeni čitajte kada se pojavi strah, bijes ili tuga ili bilo koja druga nelagodna emocija ili situacija koja budi nervozu. Poruku možete shvatiti iz više kutova, kod nekih od vas predstavljat će baš ono što nedostaje i treba se dodati, a kod drugih ono čega ima previše…

Za dodatne odgovore možete u meditaciji pozvati životinju koju ste izabrali da vam prenese sve ostalo što je potrebno da znate, a ako je vidite u svojoj okolini, na fotografiji, tijekom televizijskog programa ili kao figuricu, bit će to znak da se usklađujete s njenom energijom i da se otvarate s povjerenjem ka onom dijelu u sebi koji uvijek zna pravi odgovor.

 

MORSKI PAS

Potrebno je da dokažete sebi koliko ste u stvari snažni, naročito tijekom prve polovine mjeseca dok još uvijek traje tranzit Marsa u Vodenjaku. Ovo se pogotovo odnosi na pitanja oko projekata i poslovnih obaveza koje su započete u lipnju. Kada to konačno ostvarite shvatit ćete da je u suštini sve oko vas baš kako treba. Bilo bi ipak korisno da pronađete više vremena za fizičku aktivnost, koja će vam dati potrebnu potporu i stabilnost u momentima pojačanog stresa.

Ako postoji neki cilj koji ste zacrtali da ćete ostvariti u ovoj godini još uvijek nije kasno da ga ostvarite. Iako vam je oduvijek bilo lakše da sami završite sve obaveze sada je važno da imate povjerenja i vi budete samo onaj koji organizira druge koji će sve to obaviti za vas. Sjetite se da ako nešto važno započnete s agresivnošću u stavu, vaša ideja neće moći dobiti podršku drugih, pa budite blagi i nježni.

ZEC

Ovaj mjesec će obilovati energijom i željom da preskočite sve prepreke i sjurite se k cilju, ipak potreban je dodatni oprez. Jupiter od drugog tjedna studenog prelazi u Strijelca pa pojačava vaš entuzijazam i optimizam tako da izgleda kao da možete sve uraditi što želite, ali je važno da sebe ne opteretite s previše obaveza, da vas taj entuzijazam ne bi samo kratkotrajno držao.

Ovog mjeseca nećete imati razumijevanja za one koji stalno pričaju o planovima, a ništa ne poduzimaju, a također obratite pažnju na zdravlje i ograničite slatkiše, kaloričnu hranu i sve ono posle čega se osjećate tromo. Nalet energije utrošite na odlazak u teretanu ili trčanje ili započnite neki istraživački projekat.
LABUD

Ovaj mjesec je prilika da se posvetite svom izgledu i pokažete koliko cijenite sebe. Ako još uvijek mislite da niste privlačni i da bi bilo bolje da izgledate drugačije ili više nalik nekoj osobi čijem se izgledu divite, sjetite se da je svaka osoba jedinstvena i da ljepota zaista dolazi iz srca i iz unutrašnjeg mira. Ako vas starenje opterećuje, investirajte u neki kvalitetan antiage preparat.

Ovo je mjesec vaše transformacije, pa uz retrogradnu Veneru u Vagi do sredine mjeseca iskoristite priliku da pospremite ormare i konačno bacite odjeću koja više nije u vašem stilu niti doprinosi tome da se osjećate lijepo i sofisticirano. Ako ljubav djeluje kao oblast koja nikako da se ostvari na način o kakvom tako dugo maštate, inspirirajte se i probudite emocije filmom “Zvijezda je rođena” i slušajte glazbu koja vas podsjeća na to što je prava ljubav.

Uvedite plivanje kao relaksaciju ili se bavite nekim kreativnim hobijem koji će vam dati priliku da raširite krila.

 

TUKAN

Ovaj mjesec je odlična prilika da se vratite nekim ljudima koje ste u afektu “izbacili iz života”, a koji vam u stvari puno znače, naročito od kraja prvog tjedna studenog kad se Uran vrati u Ovna. Iako ste uvijek bili neko tko odudara i koga je teško shvatiti, bit će vam potrebno da vas oni koji su vam bili nekada dragi razumiju i da to otvoreno pokažu.

Ovog mjeseca se ipak uzdržite od razgovora koji otvaraju stare rane, a ništa ne rješavaju. Kao da ćete praviti veliku evaluaciju vaše ličnosti i prošlosti. Da li je potrebno da budete buntovnik ili da smirite strasti, zavisi samo od vas, ipak razmislite o tome da vas sve što se dešava oko vas ovog mjeseca može pokrenuti i probuditi u vama potrebu da živite svoju svrhu i svoju ličnost bez izvinjavanja.

Promijenite frizuru i budite smjeli i drugačiji.

BUMBAR

Sve što imate da obavite završite do prve polovine mjeseca dok Merkur ne krene retrogradno u znaku Strijelca. Zapisujte obaveze i pravite “to do” listu i prvo završite obaveze koje su neodložive i za koje je potreban fokus i koncentracija. Netko na poslu može doživjeti vaš uspjeh kao prijetnju pa se potrudite da ne odskačete toliko svojim stavovima i ne inzistirajte da kolege moraju promatraju sve iz vašeg ugla.

Vaše zdravlje traži dodatnu pažnju ovog mjeseca, naročito ako se pojavi upala grla, uporna glavobolja ili problem s vidom, nemojte ovo ignorirati već zakažite pregled i kontrolu na vrijeme, a ubacite cink i vitamin C u prehranu, također.
LAV

Ovaj mjesec je idealan da napravite veliki pomake ka boljem i kvalitetnijem životnom stilu. Prelazak Jupitera u Strijelca u drugom tjednu mjeseca otvorit će vam vidike i vaši životni ciljevi kao i kako da ih ostvarite postat će jasniji. Sve će vam biti kristalno jasno, crno na bijelo. To je samo posljedica vašeg dubljeg povezivanja s onim što vi zaista jeste i djeluje da su se sve meditacije, vizualizacije i rad na sebi konačno ostvarile.

Tokom ovog mjeseca budite sebi najveća podrška i najjači fan. Za ostvareni cilj i uloženi trud poklonite sebi parfem koji će dodatno učiniti da se osjećate kao osoba koja je poštovana i cijenjena, prije svega od sebe, a tek nakon toga i od svih drugih.

Zakažite preventivnu kontrolu zuba i dodajte magnezij, a ako imate višak slobodnog vremena napravite džem i oduševite članove obitelji neobičnim i kreativnim ukusima.

 

KOLIBRIĆ

Ovaj mjesec je idealan da stavite točku na situaciju koja vas već duže vrijeme opterećuje. Iako i dalje vjerujete da je potrebno da se oslanjate na nekog drugog, a ne na sebe i da vam treba sigurnost i podrška voljene osobe, ono za čime vaša duše u stvari čezne je sloboda, a kada Uran krajem prvog tjedna mjeseca pređe ponovo u Ovna vaša okolina može biti šokirana i napustiti vas zbog donesene odluke koja ih je u potpunosti iznenadila.

Ipak, oni koji vas poznaju zaista prepoznat će da to nije tjeranje inata već samo potreba da osjetite istinsku radost i da će vam ta jedna promjena dati upravo potrebnu volju, lakoću i polet za druge promjene koje dolaze iduće godine. Ako je ipak još uvijek teško da odluku konačno donesete, probajte s onom starom tehnikom “voli me – ne voli me”, pa neka posljednja latica odluči umjesto vas.

VJEVERICA

Ovaj mjesec je vaša prilika da postavite upravo ona pitanja koja vješto izbjegavate, a noću vam ipak ne daju mira. Iako želite da imate puno vremena za sebe i za razonodu, koncentrirajte se da ne previdite neku bitnu stavku dok se budete bavili poslovima koje vas ne interesiraju previše.

Retrogradni Merkur u Strijelcu će u drugoj polovini mjeseca igrati igrice s vašim umom, pa se potrudite da sve obaveze završite na vrijeme, da ne kasnite i ne obećavate ono što znate da nećete ispuniti.

Zamor otjerajte čitanjem davno kupljenih knjiga koje ste odavno počeli, a niste uspeli završiti i dajte sebi za cilj da zbog nestrpljivosti ne dođete u konflikt s prijateljem, članom obitelji ili kolegom, pa usporite i brojite do deset.
PAUN

Ovaj mjesec bi se radije povukli negdje gdje znate da vas nitko neće moći uznemiravati i utjecati negativno svojom energijom. Ipak, krajem studenog, kada Sunce pređe u Strijelca, osjetit ćete želju za druženjem i postat će vam jasno da vam prijatelji nedostaju i da vi ipak puno više uživate u društvu, zabavi i smijehu nego u povlačenju u četiri zida.

Ipak, samoća će vam dati priliku da razmislite da li ste samopouzdanje gradili na pravim vrijednostima kao i da li ste i u čemu pretjerivali, a nije vam donosilo bolji kvalitet života.

Inspirirajte se odlaskom na dalji put gdje ćete moći uživati kroz neobične prizore, hranu, glazbu i mirise, a ako već ne možete do Indije ili Afrike, počastite sebe nekim egzotičnim i neobičnim nakitom.

GAZELA

Ovaj mjesec u vama budi neku čudnu nježnost, naročito od druge polovine studenog kada Mars konačno prijeđe u Ribe. Tokom ljeta su se mnogo bolne teme ponovo otvorile, i djelovalo je kao da bijes u vama raste i raste, a da nikako ne nalazite način da ga oslobodite, a da to bude zdravo i bezbolno po vas, a i za one oko vas. Mogu vas i dalje mučiti stare nepravde, ali ipak pronaći ćete u sebi snagu da ih zaboravite i konačno oprostite.

Željet ćete sigurnost i zaštitu, pa će vam prijati boravak kod kuće s prijateljima od povjerenja koji vas razumiju i kojima ne morate ništa objašnjavati.

Tugu iz prošlosti kanalizirajte u neko umjetničko djelo i uživajte u utješnoj hrani koja vas podsjeća na lijepe trenutke i budi vjeru da će sve biti u redu.

0 Komentara:

Komentiraj članak