Otkrijte i vi zašto su Suzuki automobili najpopularniji u Hrvatskoj!

Otkrijte i vi zašto su Suzuki automobili najpopularniji u Hrvatskoj!

Tisuće sretnih vlasnika Suzuki automobila u Hrvatskoj potvrdit će vam isto: 'Kupovina Suzukija bila je najbolja investicija mojega života!'. Neovisno o tome voze li Swift, Ignis, S-Cross, Vitaru ili neki drugi model iz ponude ovog japanskog proizvođača automobila, kupci su uvijek iznimno zadovoljni kvalitetom, pouzdanošću, izgledom te u konačnici cijenom svojega novog automobila.
Upravo zato, prema podacima agencije Promocija Plus, automobili marke Suzuki najprodavaniji su u Hrvatskoj, a kupcima je najomiljeniji model Vitara koja se nalazi na samom vrhu svih prodajnih ljestvica. Ono što valja napomenuti je činjenica da je Suzuki omiljen privatnim kupcima, odnosno običnim ljudima koji pažljivo važu sve opcije i iznimno odgovorno troše svoj novac. 

ATT Dubrovnik (Josipa Kosora 18), ovlašteni distributer Suzuki automobila za Dubrovačko-neretvansku županiju, iz tog je razloga pripremio vrlo primamljive ponude za svoje buduće klijente koje čine Suzukijeve automobile najpovoljnijima u Hrvatskoj! Primjerice, novi Suzuki S-Cross, zvjerka na četiri kotača koja objedinjuje najbolje karakteristike limuzine, monovolumena i SUV-a, nalazi se na posebno primamljivoj akciji.

Prilikom ugovaranja kupac plaća samo trećinu cijene vozila, drugu ratu za godinu, a treću i posljednju dvije godine od kupovine. I sve to bez kamata i bez troškova obrade leasinga. Naravno, i bez ikakvih dodatnih, skrivenih troškova.

Više o ovoj primamljivoj ponudi za Suzukijeva ‘čistokrvnog mješanca’ možete provjeriti OVDJE. Ako vam kupovina novog automobila nije primamljiva, ali ne razmišljate ni o rabljenom vozilu, ATT Dubrovnik nudi široku ponudu testnih vozila na posebnoj akciji, odnosno po jedinstvenom načinu plaćanja.

Suzukijevi primamljivi testni automobili poput Swifta, Balena ili Crossa mogu biti vaši već od 30 tisuća kuna, u potpunosti bez kamate i bez banke na način da polovicu cijene platite odmah, a drugu polovicu tek nakon godine dana! Nabaviti svoj automobil nikada nije bilo lakše i prihvatljivije. 

Također, valja napomenuti kako je testna Vitara dostupna po nevjerojatnoj cijeni od samo 122 tisuće kuna, a istaknut ćemo i da se uz Suzukijeva testna vozila u ATT Dubrovnik potpuno besplatno dobiva i plaćena registracija do isteka, osiguranje i plaćen godišnji porez na kupljenom vozilu! 

Ako želite doznati više o ponudi salona ATT Dubrovnik, o Suzukijevim vozilima te detalje o dostupnim akcijama, pozvani ste nazvati 020/313-636 ili posjetiti Suzukijevog ovlaštenog distributera za Dubrovačko-neretvansku županiju na adresi Josipa Kosora 18. Vidimo se!
Suzuki

Suzuki Suzuki

Suzuki

Suzuki Suzuki

0 Komentara:

Komentiraj članak