ORLANDO PREKRIŽIO MARIJA HEZONJU Proteklog vikenda propao mu je 'trade', hrvatski košarkaš u potrazi za novim klubom

ORLANDO PREKRIŽIO MARIJA HEZONJU Proteklog vikenda propao mu je 'trade', hrvatski košarkaš u potrazi za novim klubom

Definitivno je pukla ljubav između Marija Hezonje i Orlando Magica.
Klub koji ga je izabrao kao peti pick NBA drafta 2015. godine na njega više ne računa i on bi u srpnju trebao postati slobodan igrač, javlja ESPN, prenose Sportske novosti.

Trener Orlanda Frank Vogel i Orlando su odlučili da neće aktivirati četvrtu godinu Hezonjinog ugovora koja bi mu donijela 5.2 milijuna dolara i stiga se 22-godišni košarkaš mora okrenuti drugim opcijama.

ESPN navodi kako je Magic proteklih mjeseci raddio na nekoliko različitih scenarija, a proteklog je vikenda navodno razgovarao i sa Sacramento Kingsima, ali se dogovor nije materijalizirao. O čemu je zapravo riječ?

Navodno je Sacramento u kojem zadnju riječ o dolascima igrača ima Vlade Divac, za Hezonju nudio beka Malachija Richardsona i drugi izbor na draftu 2018. godine, ali posao nije realiziran.

Nije Sacramento jedina Hezonjina opcija i interes su pokazali su New York Knicksi i Oklahoma City Thunder, ali najrealnijom se čini scenarij prema kojem će Hezonja do kraja sezone ostati u Orlandu i onda kao slobodan igrač pronaći novi klub. 

Nešto više od dvije sezone provedene u Orlandu Hezonja je na prosjeku od 5 koševa po susretu, a ove sezone zabija 4.5 koševa po utakmici.
Mario Hezonja

Mario Hezonja twitter

0 Komentara:

Komentiraj članak