Ona je četiri zime provela bez grijanja, sad dijeli savjete kako možete smanjiti račune

Ona je četiri zime provela bez grijanja, sad dijeli savjete kako možete smanjiti račune

Od prevelikih tajica do majica iz muškog odjela, tiktokerica je otkrila niz jednostavnih promjena zbog kojih će hladnoću biti lakše podnijeti

Claire de Lys ima četverogodišnje iskustvo života bez grijanja u svom domu i obratila se TikToku da otkrije kako uštedjeti na računima preko zime uz osnovne stvari. U videu koji je dobio više od 3000 lajkova objasnila je: "Znači, ne možete upaliti grijanje, srećom ja imam iskustva u tome, četiri godine staža.", počinje.

Nastavila je davati neke jeftine preporuke, prvo, usmjeravajući ljude da kupe jeftini par tajica, i pritom biraju dosta veće  kako se ne bi brzo istrošile. Claire je tada preporučila kupnju gomile jeftinih prevelikih majica, za koje tvrdi da ih je jeftinije kupiti na odjelu s muškom odjećom. "Želite da su vrećaste tako da stvaraju mali zračni džep, ne želite pripijene ", dodala je, prenosi Net.hr.

Također predlaže da uzmete veliki vrećasti pulover ili jaknu koju ćete nositi po kući i da držite noge stalno pokrivene čarapama i papučama. Na kraju je poručila svojih 75.000 gledatelja da uzmu komad tkanine nalik na cijev koji ide oko vrata ili da naprave svoj vlastiti od starih tajica, nešto kao okovratnik od dolčevite.

U sljedećem videu, Claire je također objasnila da postoje stvari koje se mogu učiniti oko kuće kako bi se pomoglo, uključujući provjeru jesu li prozori i vrata zatvorena i koliko dobro dihtaju, a pomaže i svaki put prije spavanja dobro protresti posteljinu. Također, ističe koliko je važno imati čim veći pokrivač, a ako ne želite investirati u poplun, savjetuje jednostavno pokrivanje s više slojeva. "Dobro je da pokrivač bude težak".

Mnogi korisnici TikToka bili su zahvalni na njezinim prijedlozima dok su se u komentarima zahvaljivali na njezinim savjetima usred krize troškova života.

0 Komentara:

Komentiraj članak