ODLIČNA PROMOCIJA DUBROVNIKU: Slavni fotograf i model na dubrovačkim ulicama

ODLIČNA PROMOCIJA DUBROVNIKU: Slavni fotograf i model na dubrovačkim ulicama

Modni editorial za magazin Vogue pod pokroviteljstvom TZ grada Dubrovnika , u produkciji tvrtke „Red production“ i asistenciju stručnjaka za dubrovačke lokacije Maroja Žanetića, snimljen je polovicom rujna u našem gradu. Ekipu magazina „Vogue“ predvodio je slavni fotograf Mario Testino, model je bila Lara Stone.
Kinesko izdanje najpoznatijeg kineskog magazina objavljuje  se od 2005. godine i to u  650 tisuća primjeraka. Dubrovnik je apsolutno afirmiran kao lokacija filmskih i fotografskih snimanja , uz velike HBO i USA Network , te europske produkcije, u srpnju 2012. britanski „The Sun“ snimio je svoj modni editorial, a vjerujemo da će takvih editorijala u budučnosti biti još i više.

Modni editorial u kojem se predstavlja kolekcija Balenciaga  objavljen je u kineskom izdanju magazina Vogue pod naslovom „The Big Blue“( Veliko plavetnilo) i sa svjetski popularnim modelom Larom Stone koja se pohvalila i na svojim Instagram  Twitter profilima. Snimanje je trajalo tri dana, a uz vedute grada i lokacije u staroj gradskoj jezgri ekipa Maria Testina snimala je i u  objektima grupacije Jadranski luksuzni hoteli, obišli su i obnovljeni Pijeko Palace,  a na poljani Ruđera Boškovića družili se i s članovima Klape Kaše. Ovaj značajan projekt pripremao se relativno kratko, a prema dostupnim informacijama, Mario Testino, inače omiljeni fotograf britanske kraljevske obitelji, mega- popularne Kate Moss i brojnih drugih svjetskih celebrity-ja Dubrovnikom se oduševio  nakon glamuroznog vjenčanja Fabiole Beracase i Jason Beckmana održanog u lipnju 2014.

Informacija o novom modnom editorialu objavljena je na brojnim svjetskim modnim blogovima, kao što je i  http://wearesodroee.com/2015/01/14/the-big-blue/

Dubrovnik je kao apsolutno afirmiran kao lokacija filmksih i fotografskih snimanja , uz velike HBO i USA Netwrork , te europske produkcije, prije tri godine, u srpnju 2012. britanski „The Sun“ snimio je svoj modni editorial također za višemilijunsku publiku njihovog web-izdanja.

0 Komentara:

Komentiraj članak