Od kraja ožujka letovi na relaciji Dublin - Dubrovnik

Od kraja ožujka letovi na relaciji Dublin - Dubrovnik

Poznati irski avioprijevoznik planira se vratiti u tri hrvatske zračne luke u predstojećem ljetnom redu letenja koji stupa na snagu s krajem ožujka.
AerLingus u ljetnoj sezoni 2020. godine nije prometovao prema Dubrovniku i Puli. Kompanija je relativno kratko i reducirano prometovala prema Zračnoj luci Split. U nadolazećem ljetnom redu letenja, kompanija planira obnoviti sve linije prema Hrvatskoj, no to će prije svega ovisiti o restriktivnim mjerama između Irske i Hrvatske, što posljedično direktno utječe na sami booking, piše Croatian Aviation.

Od 30. ožujka najavljena i linija Dublin - Dubrovnik - Dublin, no za očekivati je da će kompanija na ovoj liniji krenuti prometovati također u svibnju. Od svibnja do kraja rujna najavljeno je čak 5 letova tjedno, svakog dana osim utorka i četvrtka, također sa zrakoplovima tipa A320. U listopadu će kompanija smanjiti broj rotacija na tri tjedna leta.

S početkom svibnja kompanija nudi i liniju Cork - Dubrovnik - Cork, no valja naglasiti kako postoji velika mogućnost da će letovi biti povučeni iz prodaje te da ova linija ipak neće biti u prometu u ljetnoj sezoni 2021. Od 05. svibnja do kraja rujna dostupna su dva leta tjedno, srijedom i subotom.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak