Od asistenta do trenera: Veljko Mršić umjesto Jasmina Repeše

Od asistenta do trenera: Veljko Mršić umjesto Jasmina Repeše

Nakon iznenadnog odlaska Jasmina Repeše u Milano, mjesto prvog trenera Cedevite preuzeo je Veljko Mršić, koji je posljednje dvije sezone bio prvi asistent seniora hrvatskog prvaka.
Pruženo mi je povjerenje što je velika čast i obaveza da klub podignemo na još višu razinu, najmanje da zadržimo ove uspjehe koje smo imali posljednjih sezona, rekao je Mršić koji je u klubu već tri godine. 

Jako dobro poznajem situaciju u momčadi, klupske odnose. Neće nam trebati puno vremena da povežemo konce i posložimo momčad onako kako svi želimo. Pod tim mislim da pokušamo smanjiti oscilacije koje smo prošle sezone imali i automatski igru dignemo za još jednu stepenicu više, dodao je Mršić za hrt.

Sportski direktor Matej Mamić već je povukao nekoliko poteza u igračkom rosteru, sada slijedi popunjavanje.

To je pozitivna stvar jer neće biti velikih turbulencija, promjena u tim razmišljanjima jer sam i sam sudjelovao u tome. Ideje koje su imali Repeša i Mamić proteklih tjedana su na tragu mojih razmišljanja. Možda će biti nekih malih razlika u igračima koje ćemo dovoditi što je stvar osobnih afiniteta, rekao je Mršić.

0 Komentara:

Komentiraj članak