Obavite  posljednje pripreme za ljeto

Obavite posljednje pripreme za ljeto

Želite li ovog ljeta što bolje izgledati u kupaćem kostimu, uhvatite zadnji vlak i ulovite se u koštac s celulitom i drugim nepravilnostima te lice i tijelo počnite pripremati za zdravo i lijepo sunčanje
Svatko od nas priželjkuje da mu ljetni odmor bude najljepši dio godine – vrijeme kada se prepuštamo užicima, odmaramo od posla i svih obaveza te zračimo u najljepšem izdanju.

No, da biste doista, bez brižnje savjesti ili nezadovoljstva svojim izgledom, uživali u svakom trenutku, krajnje je vrijeme da poduzmete određene korake za ljetno uživanje, a oni obuhvaćaju pripreme izvana i iznutra.

Razne studije pokazale su da dnevna doza od 25 mg beta-karotena može zaštititi kožu od opasnog ultraljubičastog zračenja. No unos beta-karotena treba početi najmanje šest tjedana prije i provoditi tijekom izlaganja suncu.

Usto, piling je definitivno prvi korak kojim ćete kožu osloboditi svih nepravilnosti i odumrlih stanica, a to je garancija da ćete ravnomjerno i lijepo tamnjeti te dubinski djelovati na mikrocirkulaciju i detoksikaciju tijela, što je pak jedan od glavnih koraka u borbi protiv viška kilograma i celulita.

Celulit je, dobro znamo, boljka koju ne možemo eliminirati u svega nekoliko dana, pa ako pripadate skupini od oko 90 posto žena koje ga imaju, uhvatite zadnji vlak i započnite borbu svim sredstvima protiv svog neprijatelja broj 1.

U tome će vam, uz zdravu prehranu, koja obiluje vitaminima i mineralima, te redovito vježbanje, pomoći i razni inovativni preparati za oblikovanje tijela i eliminaciju celulita.

Naravno, njihov će učinak biti uspješniji ako ih kombinirate sa svim spomenutim ‘tehnikama’.

Često se kaže da sitnice odaju to koliko se brinemo  o sebi, a to možemo vidjeti i po izgledu noktiju.

Kozmetičari posebno ukazuju na malo poznatu činjenicu da pedikuru treba napraviti najmanje šest tjedana prije odlaska na godišnji odmor, jer je tada minimalan rizik od dobivanja infekcije na stopalima.

Usto ne zaboravite i na uklanjanje svih neželjenih dlačica s tijela – bilo da ste pobornik depilacije, epilacije ili najbržeg načina – brijanja dlačica, piše sretnastory.hr.

0 Komentara:

Komentiraj članak