NOVOSTI NA INSTAGRAMU Kako će ovo podnijeti influenceri?

NOVOSTI NA INSTAGRAMU Kako će ovo podnijeti influenceri?

Instagram sve ozbiljnije testira update aplikacije nakon kojeg korisnici više neće moći vidjeti koliko ljudi je lajkalo slike njihovih prijatelja, piše Telegram.hr.

Iz kompanije su objavili kako su testiranje koje je u travnju započelo u Kanadi, sada proširili i na tržište Australije, Irske, Brazila, Italije, Japana i Novog Zelanda.

Prema službenim informacijama, tom promjenom žele “smanjiti pritisak” na korisnike. Računaju da će ljudi, ako više ne budu mogli pratiti broj lajkova, svoju pažnju usmjeriti na sam sadržaj koji korisnici objavljuju.

“Želimo da vaši prijatelji budu usmjereniji na fotografije i video uratke koje dijelite, a ne na to koliko lajkova su oni dobili”, objavili su iz Instagrama na Twitteru. Također navode kako će sam korisnik moći vidjeti koliko lajkova ima na određenom sadržaju, ali da to njegovi prijatelji neće moći vidjeti.

Nekako nam se čini da se ova nova Instagramova politika neće previše svidjeti različitim influencerima koji doslovno žive od broja lajkova na toj društvenom mreži.

0 Komentara:

Komentiraj članak