Novigrad- nova modna razglednica Modnih izazova /FOTO/

Zapadni dio Istre, grad Novigrad bio je sljedeća destinacija manekenka Modnih izazova za snimanje modnih razglednica.
Svaki grad je poseban i specifičan na svoj način i ima ljepote s kojima se može podičiti. Lokacije atraktivne i originalne zaokružuju cjelokupni dojam i to pozitivan i na taj način kroz ove modne razglednice dolaze do izražaja ljepote hrvatskih gradova i općenito Lijepa naša.

Poznati modni fotograf Domagoj Biondić zaslužan je za prekrasne fotografije- razglednice iz raznih hrvatskih gradova. Svaka fotografija je priča za sebe.

Zagrebačke manekenke Sandra Šerbec i Lucija Begović nose crne uske haljine koje davaju seksipil, visoke potpetice su obavezne,  rajifi zebrasti iz trgovine Accessories u Dubrovniku poručuju mladenački duh.

Kad se spomene Novigrad prošlost tog grada je bila burna zbog burnih povijesnih događaja, a najbolji pokazatelj toga su spomenici koji se mogu pronaći u ovoj posebnoj destinaciji, a svjedoče o bogatoj povijesti. Ne zaboravimo najbolji sinonim za Novigrad u prošlosti je bio i ribarski grad.

Sedamdesete godine su uvertira u turizam i velik broj građana se počinje voditi za turizmom. Turizam je i danas, uz druge  najvažnija gospodarska grana koja je itekako uspješna u ovom gradu koji zbog svoje ljepote to zaslužuje.

Jelena Hendić, foto: Domagoj Biondić

0 Komentara:

Komentiraj članak