Novi singl “Poljubi me za kraj” ekspresno ušao među najslušanije u regiji!

Novi singl “Poljubi me za kraj” ekspresno ušao među najslušanije u regiji!

Prva prilika za čuti novi singl uživo bit će veliki koncert u Domu sportova na November festu gdje će Silente nastupiti 20. studenog.

U svega tjedan dana od objave, novi singl i spot benda Silente “Poljubi me za kraj” osvojio je regionalnu publiku i eter, i to brže nego njegovi prethodnici.

Nakon što je odmah po izlasku sletio na trending listu YouTubea, spot je u samo tjedan dana prešao 85 000 pregleda, dok istovremeno drži poziciju među top 10 pjesama trendinga i trenutno je na visokom 7. mjestu. Novi singl odmah je uskočio i na popis općenito 100 trenutno najslušanijih pjesama na Deezeru u Hrvatskoj, dok streaming servisi bilježe i fanove Silentea u Bosni, Srbiji i Crnoj Gori.

Pjesma se od samog izlaska vrti u eteru domaćih i regionalnih radijskih postaja, a kritika hvali singl govoreći da je najbolji od svih novih uz odličan harmoničan duet i stihove koji izbjegavaju one klasične ljubavne.

Pjesmu “Poljubi me za kraj” autorski potpisuje Sanin Karamehmedović, a glazbu i aranžman Tibor Karamehmedović. I ovoga puta snimljena je uz produkciju Nikše Bratoša, koji je s bendom radio na njihovim najvećim hitovima. Nakon što je s “Navečer se srca lome” započela sjajna nova faza Silentea, nastavljena je velikim singlovima “Mene moje uši lažu” i “Nikada ovako”, koji su se oboje našli na ljestvicama najizvođenijih pjesama u državi, dok novi singl isto kreće tim putem.

Video spot za novi singl bend je snimao u svom Dubrovniku, u Muzeju selfija i uspomena, te u hotelu Lacroma. Potpisuje ga dubrovački snimatelj Miran Brautović iz Palm Production, s kojim je bend surađivao na spotu za “Navečer se srca lome”. Sve je snimano pod vodstvom BAAM Produkcije i Mara Kockovića koji je radio i na prethodnom singlu “Nikada ovako”. Nova pjesma dostupna je i na svim streaming servisima.

Singl i videospot “Poljubi me za kraj” još je jedan sjajan uvod u novo poglavlje rada dubrovačkog benda i najava nadolazećeg četvrtog studijskog albuma Silentea planiranog za 2022. u izdanju LAA-a.

Prva prilika za čuti novi singl uživo bit će veliki koncert u Domu sportova na November festu gdje će Silente nastupiti 20. studenog.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak