NOVI  TREND  Fotografije  bez  šminke  sve  su   popularnije

NOVI TREND Fotografije bez šminke sve su popularnije

Nije sve kako izgleda na prvi pogled
Sve je češća pojava da slavne osobe stavljaju svoje fotografije bez šminke na društvene mreže kako bi pokazale da su sve djevojke prirodno lijepe. Pitamo se samo jesu li te zvijezde stvarno bez imalo šminke ili možda ipak imaju maskaru, umjetne trepavice ili možda nacrtane obrve.

Možda ipak nije sve prirodno 

Ovaj je trend među prvima pokrenula Alicia Keys i izazvala brojne reakcije, a danas na Instagram profile svoje fotografije bez šminke stavljaju i Lady Gaga, Heidi Klum, Beyoncé, Cindy Crawford, Gal Gadot i mnoge druge.

Da, u teoriji ovaj trend zvuči izvrsno. Poruka koja se prenosi je vrijedna pažnje jer nije šminka ono zbog čega smo lijepe. Ali, nažalost u praksi su stvari nešto drugačije. Jeste li primijetile da nitko od slavnih bez šminke ne izgleda loše? Nitko nema pjegice, bore, ožiljke ili bilo koje druge nepravilnosti na licu. Je li to stvarno moguće? Nitko od njih vam nikada neće priznati da zapravo izgledaju tako “prirodno” jer imaju umjetne trepavice, puder ili su se pak odlučile na malo Photoshopa, jer je i prirodan look potrebno malo uljepšati.

YouTuberica Gina Shkeda je odličan primjer osobe koja je objavila selfie bez šminke i priznala pravu istinu. Nakon što su joj pratitelji napisali kako je lijepa, Gina im je odgovorila da je lijepa jer ima silikonske usne, umjetne trepavice nacrtane obrve i da zapravo i ne izgleda tako. A ovime je naravno izazvala još veće poštovanje među pratiteljima. Ovo je samo jedan način kako ne kriti pravu istinu i kako napraviti da se drugi osjećaju izvrsno u svojoj koži. Možda bi i druge zvijezde trebale slijediti ovaj primjer i priznati je li njihov prirodan look stvarno toliko prirodan.

Izvor: ženanet.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak