Nova rock kompletirao četverodnevnu postavu

Nova rock kompletirao četverodnevnu postavu

Najveći austrijski ljetni festival, Nova Rock i ove će se godine održati u blizini malenog gradića Nickelsdorfa na pola puta između Beča i Bratislave. Festivalsko ludilo za Hrvate često započinje upravo ovim festivalom, jer zbog odlične lokacije, izbora bendova te prihvatljive cijene je pristupačan velikom broju glazbenih entuzijasta. Tjedno odvijanje festivala već je tradicija, a po drugi puta će trajati čak 4 dana, i to 14.-17.6. Lipnja 2018.
Još manje od mjesec dana je ostalo do početka festivala kojeg najviše od svih stranih festivala posjećuju Hrvati

Pdsjetimo - kroz četiri dana se kao najavljeni headlineri mogu očekivati sastavi kao što su Die Toten Hosen, Marilyn Manson, Avenged Sevenfold, The Prodigy, Volbeat, Bill Idol i Iron Maiden.


Popis ostalih izvođača je također kompletiran i u tom smislu glavnim izvođačima se pridružuju imena kao što su Stone Sour, Parkway Drive, Megadeth, Hollywood Undead, Skillet, Rise Against, Limp Bizkit, Bullet For My Valentine, Body Count. Kompletnu listu možete pogledati u prilogu.


Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventim(eventim.hr). Dnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 96,49 Eura za četvrtak i subotu te 91,49 Eura za petak i nedjelju. Za festivalske potrebno je izdvojiti 178 Eura (uključen parking i kamping), odnosno 263 Eura za VIP varijantu.

Više informacija, kao i novosti sa festivala, mogu se pronaći na njihovoj stranici www.novarock.at.

0 Komentara:

Komentiraj članak