Nova Rock festival objavio dnevni raspored

Nova Rock festival objavio dnevni raspored

Najveći austrijski ljetni festival, Nova Rock i ove će se godine održati u blizini malenog gradića Nickelsdorfa na pola puta između Beča i Bratislave. Festivalsko ludilo za Hrvate često započinje upravo ovim festivalom, jer zbog odlične lokacije, izbora bendova te prihvatljive cijene je pristupačan velikom broju glazbenih entuzijasta. Tjedno odvijanje festivala već je tradicija, a po drugi puta će trajati čak 4 dana, i to 14.-17.6. Lipnja 2018.
Čak 4 dana na 4 pozornice, austrijsko sunce i toplo pivo su pregršt dobrih bendova, karakteristika je ovog festivala.Za sve one koji će možda putovati na samo dan-2 da ulove neke od svojih glazbenih idola, organizatori su najavili i dnevnu podjelu.

Upravo je objavljen raspored po danima prema dosad potvrđenim izvođačima. Prvog dana u četvrtak kohedlajneri biti će Die Toten Hosen i Marilyn Manson. No ono što Nova Rock čini toliko primamljivim je i trud promotora da cjelodnevni lajnap bude apsolutno atraktivan. Tako će prvog dana nastupiti i Megadeth, Parkway Drive, Stone Sour, Asking Alexandria, Dead Cross, Hollywood Undead, Skillet, Meshuggah, Shinedown, Black Stone Cherry, All Them Witches i drugi.

U najatraktivnijem terminu u petak nastupaju Avenged Sevenfold i The Prodigy. Tu su još  Bad Religion, Rise Against i Anti-Flag, a vrijedno će biti vidjeti Jonathana Davisa iz Korna, Arch Enemy i Life of Agony.

Vikend će predvoditi Volbeat, Billy Idol, Limp Bizkit, Bullet for My Valentine, Body Count, Baroness, Brian Fallon & The Howling Weather i The Last Internationale u subotu, a posljednjeg dana festivala najveće ime svakako je Iron Maiden kojima će podrška biti Sunrise Avenue, Killswitch Engage, Enter Shikari, Billy Talent, The Raven Age, The Bloody Beetroots (live) i Less Than Jake.

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventim(eventim.hr). Dnevne ulaznice dostupne su po cijeni od 96,49 Eura za četvrtak i subotu te 91,49 Eura za petak i nedjelju. Za festivalske potrebno je izdvojiti 178 Eura (uključen parking i kamping), odnosno 263 Eura za VIP varijantu.

Više informacija, kao i novosti sa festivala, mogu se pronaći na njihovoj stranici www.novarock.at.

0 Komentara:

Komentiraj članak