NOGOMETAŠI I NJIHOVE KUĆE OD ZLATA Dok se zarađuje, ne štedi se na nekretninama!

NOGOMETAŠI I NJIHOVE KUĆE OD ZLATA Dok se zarađuje, ne štedi se na nekretninama!

Najpoznatiji nogometaši u jednoj sezoni zarade i nekoliko desetaka milijuna eura, pa nije ni čudo da dio tog novca potroše na kupovinu nekretnina. Kako je gotovo sve u njihovim životima obilježeno luksuzom, takve su i njihove vile. Deset nogometaša ipak prednjači u raskoši svojih domova, piše 100posto.hr

10. Lionel Messi - vrijednost nepoznata

Uz Cristiana Ronalda najbolji igrač na svijetu i jedan od najvećih nogometaša svih vremena kupio si je kuću čija se vrijednost mjeri u milijunima eura. Kuća uključuje spa centar, privatno kino i malonogometni teren. Uz ovu kuću Messi gradi još jednu koja će iz zraka izgledati kao nogometni teren.

9. Kaka - 3 milijuna dolara

Nekadašnji najbolji veznjak na svijetu, Ricardo Izecson dos Santos Leiteili skraćeno Kaka, ima kuću u Madridu koja se prostire na više od 1.500 kvadrata koju je kupio kada je 2009. godine iz Milana dolazio u Real. U kući ima teretanu, unutarnji olimpijski bazen i garažu za šest luksuznih automobila. Kada je otišao iz Reala kuću je iznajmio Garethu Baleu za 16.000 dolara mjesečno.

8. Andres Iniesta - 4.6 milijuna dolara

Iako se u javnosti ne ističe previše, Iniesta je na svoju vilu stavio veliki znak s vlastitim prezimenom, vjerojatno kako bi ga poštar lakše pronašao. Vila vrijedna 4.6 milijuna eura izvana ne izgleda pretjerano velika, ali unutra ima pet spavaćih soba, bazen i kapelicu.

7. Mario Balotelli - 4.86 milijuna dolara

Balotelli je dojam ostavio vilom koju je imao dok je igrao za Manchester City. Bez bazena naravno ne može, a osim toga Super Mario je imao i vinski podrum, privatno kino i četiri sobe s pripadajućim kupaonama. Kad je otišao iz Cityja vilu je iznajmljivao za 21,930 dolara mjesečno.

6. Cristiano Ronaldo - 6 milijuna dolara

Ronaldo je još 2008. godine kupio vilu u Madridu. Velebno zdanje vrijedno 6 milijuna dolara ima saunu, privatno kino, teretanu, bazen i ogromni akvarij. Neko vrijeme je zbog veličine svoje vile imao i problema sa susjedima koji su se žalili da nagrđuje izgled kvarta u kojem se nalazi.

5. Frank Lampard - 7 milijuna dolara

Legenda Chelseaja i engleskog nogometa svoju je vilu platila 7 milijuna dolara. Posjed se proteže na 19.500 metara kvadratnih. Unutar vile je devet soba, 12 kupaona, olimpijski bazen, teren za tenis i - dok za brodove.

4. John Terry - 7.5 milijuna dolara

Legendarni branič Chelseaja koji je nedavno otišao u Aston Villuposjeduje kuću vrijednu 7.5 milijuna dolara. U vilu si je ugradio podzemni akvarij i privatno kino koje može primiti 34 osobe. Uz to, u kući se nalazi i 10 soba. Terry je inače poznat i po preprodaji kuća, poslu u kojem često dosta zaradi. Jedno od svojih vila prodao je i Sultanu bin Mohammed al-Naamaniju i na razlici u cijeni zaradio preko 16 milijuna dolara.

3. Didier Drogba - 9 milijuna dolara

Dok je još prvi put igrao za Chelsea Drogba si je kupio kuću vrijednu 9 milijuna dolara. Vila se proteže na 8.600 kvadrata i ima osam kupaona, sedam spavaćih soba i - sobu za trofeje. Sigurno je i da u SAD-u nije štedio na smještaju, a novi dom možda mu je i vrjedniji od ovog starog.

2. Wayne Rooney - 17.83 milijuna dolara

Rooney si je priuštio "kućicu" vrijednu 17.83 milijuna dolara, a samo zemljište i izgradnja temelja koštala je 1.57 milijuna dolara. Kuća je sagrađena 2004. godine, a u njoj se nalazi ogromni bazen, privatno kino i grčki kipovi. Travnjak ispred kuće ima ugrađeno podno grijanje. Uz to, Rooney si je kupio i stančić na Barbadosu.

1. David Beckham - 20 milijuna dolara

Jedna od najvećih nogometnih zvijezda u povijesti, a svakako najglamurozniji nogometaš ikada, David Beckham, nije štedio ni kad je u pitanju dom za njega i njegovu obitelj. Naravno, 20 milijuna vrijedna vila nije jedina nekretnina koju posjeduje. David je u svoj dom ugradio kapelicu, studio za snimanje pjesama ako žena poželi ponovno zapjevati i naravno nogometni teren.

 

 

0 Komentara:

Komentiraj članak