NOĆU SE BUDITE U ISTO VRIJEME? Znate li što vam tijelo zapravo želi poručiti

NOĆU SE BUDITE U ISTO VRIJEME? Znate li što vam tijelo zapravo želi poručiti

Lako utonete u san, ali se odjednom probudite u 4 ujutro. I to vam se često događa. Saznajte što vam tijelo time želi reći. Noću se stalno budite u isto vrijeme? Znate li što vam tijelo zapravo želi poručiti...
 
Nismo svi te sreće da legnemo u krevet i spavamo do jutra kao bebe. Mnogi se, iz nekog razloga, često probude tijekom noći, a ako su među onim sretnijima brzo nakon toga i zaspu, piše Gloria.hr

Zna li vam se događati da se uvijek budite noću u isto vrijeme? Ako je odgovor DA, jeste li se ikad zapitali što vam tijelo time pročuje?


21:00 do 23:00

Ako u ovom periodu imate problema sa spavanjem znači da se borite sa stresom i tjeskobom. Možda vrtite događaje proteklog dana ili vas čeka naporan dan. Sve to remeti protok energije... Pokušajte ostaviti brige van kreveta.


23:00 do 01:00

Energetski meridijan našeg žučnog mjehura u ovo vrijeme je vrlo aktivan. Međutim, buđenje svake noći u ovom trenutku ne znači da ćete imati bolest žučnog mjehura, već da si nešto zamjerate i predbacujete.01:00 do 03:00

Ako ste u ovo vrijeme budni, to je vjerojatno zato što ste ljuti zbog nečega ili nekoga. Te frustracije vam naravno utječu i na san. Popijte vode i pokušajte kontrolirati svoje misli. U ovo vrijeme jetra izbacuje i najviše toksina te je moguće da se budite jer ste je preopteretili.

 

 03:00 do 05:00

Najčešći razlog buđenja u ovom periodu su tuga i bol. Fizički razlog bi mogao biti da vam je hladno te da se procesi u tijelu ne odvijaju pravilno. Ako ste pušač, tijelo vam poručuje da su vam pluća preopterećena.


05:00 do 07:00

Ovo vrijeme buđenja je povezano s osjećajem nestrpljenja, ali ponekad i nezadovoljstva. Možda toga niste svjesni, ali potrebna vam je promjena. Također znači da biste trebali piti više vode i da ste dehidrirali.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak