NIKOLINA PAVLOVIĆ: Višeboj u hvaljenju Andra Vlahušića 15. prosinca u Gospinom Polju

NIKOLINA PAVLOVIĆ: Višeboj u hvaljenju Andra Vlahušića 15. prosinca u Gospinom Polju

Prvi Višeboj u hvaljenju dubrovačkog gradonačelnika, trenutno u slobodnom padu, Andra Vlahušića bit će održan 15. prosinca u dvorani Gospino Polje, priopćila je informativna služba Hrvatske narodne stranke.
Ova manifestacija, za koju se organizatori nadaju da će postati tradicionalna, počinje u 14 sati, a do sada je prijavljeno nekoliko desetina sudionika.

- Višeboj organiziramo na zahtjev brojnih javnih osoba i građana koji u proteklih nekoliko dana nisu stigli putem novina i televizije pohvaliti marljivost i energiju našeg vrijednog gradonačelnika Vlahušića. Naravno, priliku će dobiti i oni koji su ga do sada hvalili, ali ako su u međuvremenu smislili neki novi epitet. Za najuspješnije sudionike osigurane su vrijedne nagrade i unaprijeđenja, rekla je Nikolina Pavlović, inače gradska pročelnica za financije, koja je dodala da će se i sama okušati na ovom turniru.

Višeboj se sastoji od nekoliko disciplina, pa će se tako sudionici nadmetati u hvaljenju Andra Vlahušića kao beskompromisnog borca protiv korupcije, kao modernog europskog vizionara, kao čovjeka koji je riješio kosovsko pitanje i kao političara koji se hrabro uhvatio u koštac sa problemima u domaćem nogometu.

Posebna disciplina biti će usporedba Andra Vlahušića i Pera Vićana, a pobjednik će biti onaj koji ovoj dvojici političara zemljaka nađe najviše zajedničkih osobina.

Među prijavljenim sudionicima već se naziru favoriti, pa tako dubrovačke kladionice najviše šanse za pobjedu daju upravo Nikolini Pavlović, zatim tu je i Božidarka Mehmed, Antun Nepravedan, dok svoju šansu iz prikrajka čekaju Valentina Dujmović, Marija Tevšić i Angela Merkel.

U hvaljenju Andra Vlahušića slobodnim stilom favoriti su Vesna Pušić i Vladimir Putin. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak