NEĆETE NI KIHNUTI! Uz Soria Natural proizvode nema gripe ni bronhitisa

NEĆETE NI KIHNUTI! Uz Soria Natural proizvode nema gripe ni bronhitisa

Stigla je jesen, a s njom i opasnost od raznih virusa, prehlade, pada imuniteta.
Velik je izbor raznih pripravaka, stoga u nastavku pročitajte o vrhunskim proizvodima tvrtke Soria Natural koji zaslužuju prvo mjesto po svom sastavu, učinkovitosti i cijeni.

Minusgrip paket za jačanje imuniteta

Paket je sastavljen od 10 ampula od 15 ml koje sadrže koncentrat NAR-a (Punica Granatum L), bobice CRNE BAZGE (Sambucus nigra L.), obogaćen VITAMINOM C, CINKOM i LAKTOFERINOM. Pogodan je i za preventivnu uporabu.

Uz uzimanje MINUSGRIPA nije potrebno uzimati dodatne preparate za jačanje imuniteta jer već sadrži Cink i Vitamin C.

Paket je sastavljen isključivo od sastojaka potrebnih prilikom liječenja kod viroze ili gripe kao adjuvantna terapija antipireticima (lijekovi kod visoke temperature) kako bismo pacijentu omogućili lakšu konzumaciju potrebnih vitamina koji su prijeko potrebni prilikom viroze ili gripe uslijed oslabljelog imuniteta.

Ukoliko se odlučite piti Minusgrip kao preventivu, preporučujemo Vam 1 ampulu dnevno, ujutro nakon doručka.

Minusgrip ampule se u akutnoj fazi (uslijed viroze ili gripe) uzimaju 3 puta dnevno nakon obroka (nije neophodno ali je preporučljivo) te se mogu kombinirati s lijekovima protiv visoke temperarature (antipireticima).

Ampula (15 ml) sadrži:

 • Vitamin C - 100 mg, 125% dnevnih potreba
 • Cink - 5 mg, 50% dnevnih potreba
 • Elagitanini - 40 mg
 • Antocianini - 175 mg (Antocijani sambucin, krizantemin i sambucijanin sprječavaju in vitro prijenos i umnožavanje virusa gripe; dizajniran za prevenciju i rane faze infekcije)
 • Laktoferin - 90 mg (protein koji služi u transportu željeza i pripada grupi transferina, odnosno Laktoferin je baktericidni protein koji se nalazi u sekundarnim granulama neutrofila.

·       Letalno djelovanje postiže se stvaranjem kelata željeza, što je presudno za metabolizam, odnosno preživljenje bakterije)

Za sve koji pate od bronhitisa, prehlade, kašlja, lošeg zadaha TIMIJAN tinktura je savršen izbor.

Soria Natural Timijan (Thymus vulgaris L) je prirodna tinktura od cvjetova i listova biološki uzgojene biljke timijan u obliku peroralnih kapi. Biljka je iz čiste proizvodnje kod koje nisuupotrijebljena nikakva anorganska gnojiva, herbicidi ili pesticidi.

¸ Timijan

U tradionalnoj medicini Timijan se upotrebljava kod protiv dispepsije (probavnih smetnji), kroničnoga gastritisa (ponavljajuće upale želučane sluznice), astme, dijareje, laringitisa, tonzilitisa i bronhitisa.

Potražite i naručite ove, ali i ostale proizvode na njihovoj web stranici. Sve proizvode možete pronaći i u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

(Promo)

0 Komentara:

Komentiraj članak