Ne propustite nastup mlade pjevačice Iness večeras u Culture Clubu Revelin

Ne propustite nastup mlade pjevačice Iness večeras u Culture Clubu Revelin

Od ovog vikenda Culture Club Revelin radi četvrtkom, petkom i subotom. Zima u Dubrovniku u Culture Clubu Revelin neće biti hladna jer vam pripremaju zanimljiv i raznolik program. Svi ste pozvani i idući vikend na otvaranje zimske sezone.
Večeras ne propustite posebnu gošću: INESS - koja će uživo izvoditi najveće klupske hitove, te uz resident DJ-e napraviti pravu MTV-jevsku atmosferu.

Iness je mlada pjevačica koja pjeva u rangu s top pjevačima svjetske glazbene scene, kvalitetom, pojavom, izvedbom i ophođenjem s publikom. Album "Goldies Clubbing" je rađen pod vodstvom bivšeg menađera Zorana Škugora i to obrade hitova iz 80-tih, a drugi je od Sony Recordsa "Club Sounds vol.52" gdje je izašla njezina obrada pjesme Physical, na broju 15. gdje se pojavljuju imena poput B. Spears, Keshe, Shakire, L. Lewis i dr..

Iness je još uz to profesionalna plesačica, i svojim performansom plijeni pažnju i pokazuje svjetsko iskustvo koje je stekla dok je živjela u Njemačkoj. Surađivala je sa svjetski poznatim koreografima (Sean Cheesman) te je na sceni od ranog djetinjstva,i iza sebe ima dosta velikih nastupa kako u Njemačkoj tako i u Hrvatskoj.

0 Komentara:

Komentiraj članak