Ne propustite Dubrovačku trpezu,  predstavit će se brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji

Ne propustite Dubrovačku trpezu, predstavit će se brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji

U nedjelju, 16. listopada od 10 do 12 sati na Stradunu će se održati tradicionalni gastronomski događaj humanitarnog karaktera - Dubrovačka trpeza.

Tradicionalni gastronomski događaj humanitarnog karaktera - Dubrovačka trpeza održat će se na Stradunu u nedjelju, 16. listopadao od 12 sati.

Na trpezi duž cijeloga Straduna predstavit će se brojni dubrovački hoteli i restorani, pekari, slastičari, ugostitelji i vinari koji će prezentirati svoje znanje i umijeće.

Dubrovačka trpeza kao i svake godine ima humanitarni karakter pa će se prihod od prodaje jela i pića, koji će se moći kušati po cijeni bona od 40 kuna za hranu i 20 kuna za vino, donirati u humanitarne svrhe.

Prodaja bonova počinje od 10 sati, a za dobar ugođaj pobrinut će se klapa Subrenum.

Organizatori Dubrovačke trpeze su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, Županija dubrovačko-neretvanska, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja i TUŠ Dubrovnik.

0 Komentara:

Komentiraj članak