Natjecatelj kviza postao hit zbog rizične riječi sa šest slova, pogledajte koje

Natjecatelj kviza postao hit zbog rizične riječi sa šest slova, pogledajte koje

Natjecatelj popularnog britanskog kviza "Countdown" izazvao je hihotanje gledatelja i postao hit na internetu nakon što je osvojio rundu u showu Channela 4 tako što je od ponuđenih slova sastavio riječ hentai, prenosi Index.hr
Hentai je, za one koji ne znaju, anime porn. U kvizu su zadana slova od kojih treba odabrati riječ, a boduje se prema broju iskorištenih slova. Na ploči je stajalo devet slova, TINEAYAPTH, a Tom Silverlock izvukao je riječ patty (kolašić).Nije loše, pet slova. No njegov protivnik Marwan Riach bio je bolji. Nakon 30 sekundi predložio je, pomalo šašavo, riječ od šest slova "hentai" koja je ime žanra seksualno eksplicitnog animea i mange.

U kombinaciji riječi koja još nije viđena na dnevnoj televiziji, Susie Dent (iz "Dictionary Cornera") odgovorila je: "Hentai je brilijantan!". Dent je definirala hentai kao "podžanr japanskog animea ili mange", no mudro je prešutjela dio o eksplicitnom seksu. Riječ hentai potječe iz izraza "hentai seiyoku sha", koji označava vrstu perverzne seksualne želje ili čina.

0 Komentara:

Komentiraj članak