NAŠA TRI KANDIDATA: Silente, Jarak i ekipa 'Murine' u utrci za najveću medijsku nagradu

NAŠA TRI KANDIDATA: Silente, Jarak i ekipa 'Murine' u utrci za najveću medijsku nagradu

Za najveću medijsku nagradu Zlatni Studio 2022 borit će se 57 natjecatelja, a među njima se nalaze i Dubrovčani.

Ekipa filma Murina dubrovačke redateljice Antonete Alamat Kusijanović tako se našla u izboru; među finalisticama za najbolju filmsku glumicu je Dubrovkinja Gracija Filipović, Leon Lučev natječe se za titulu najboljeg filmskog glumca zbog uloge oca Ante, a film Murina je nominiran za najbolji igrani film. 

 

Među finalistima je i bend 'Silente' koji se bori za najbolju pjesmu, a nominirani su s hitom 'Poljubi me za kraj'.

Dubrovački novinar i reporter Andrija Jarak je i ove godine nominiran za najboljeg TV novinara. 

Prvi krug glasanja je zaključen i izbrojeno je rekordnih 349.154 glasova, no u sljedeća četiri tjedna očekuje se rasplet, kako bismo 4. veljače doznali tko su ovogodišnji laureati, piše jutarnji.hr.

 

Drugi krug počinje 7. siječnja, u kojem će biti predstavljeni finalisti najveće medijske nagrade u zemlji, i u kojem možete glasati za svoje favorite. Publika bira pobjednika između troje kandidata i glasovi se zbrajaju na isti način kao i u prvom krugu.

Nakon tih datuma slijedi slatki dio posla - prebrojavanje glasova koji će otkriti samo jednoga pobjednika u pet kategorija - za televiziju, glazbu, film, kazalište i radio.

Večer pobjednika, odnosno dodjele nagrada, tradicionalno će se održati 4. veljače na Prvom programu Hrvatske televizije u studiju "Anton Marti". I ove godine priprema se poseban program s glazbenim iznenađenjima, koji će kulminirati otvaranjem omotnica s imenima ovogodišnjih laureata najveće medijske nagrade u zemlji.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak