Nakon debakla ORAH-a potpredsjednik Alamat zabranio stranačkim drugovima da ga tagiraju na fotkama

Nakon debakla ORAH-a potpredsjednik Alamat zabranio stranačkim drugovima da ga tagiraju na fotkama

Potpredsjednik dubrovačke organizacije ORAH-a, Vlaho Alamat, nakon što je shvatio kakav je izborni rezultat ova stranka upisala na netom završenim parlamentarnim izborima, zamolio je svoje partijske drugove da ga više ne tagiraju na stranačkim fotkama.

Alamat je za Porta Loko kazao da se na ovaj potez odlučio jer nije zadovoljan kako je ispalo ovo zadnje parlamentarno glasovanje, a budući je on do sada tagiran na oko 200 stranačkih fotogorafija, koliko su njegovi prijatelji napravili i ‘okačili’ na fejs, to bi mu, veli, moglo srušiti imidž koji ima na ovoj društvenoj mreži.

– Osim toga, na nekima sam ‘ugojeniji’ kilo - dvije, pa ne bih da se sramotim pred svojim prijateljima. Neki od njih su me uvjeravali kako na pojedinim fotkama čak super izgledam, ali s niti jednom nisam bio zadovoljan. Ili držim giros, ili čašu rezanog, ili zastavicu ORAH-a, uvijek neki ker... pardon detalj zbog kojeg glupo izgledam, kaže ovaj mladi arhitekt.

– Odmah nakon izbornog debakla jedan od mojih prijatelja je na skupnoj fotografiji ORAH-a napisao status ‘…sad smo stvarno gotovi’, zatim nas je počeo tagirati, srećom sam na vrijeme vidio i uvjerio ga da moje ime ne stavlja. Koliko je to samo seljački kad netko odmah mora napisati na fejsu kako je gotovo, i slične budalaštine, evo već me dva dana to užasno živcira, kaže Alamat.

On napominje kako je svjestan da je neophodno na fejs povremeno ‘okačiti’ neku fotke, tagirati i slično, zbog čega planira do kraja tjedna objaviti stotinjak ‘sreen shotova’ sa statusima potpore koaliciji MOST. Jer to, veli, neviđeno, neviđeno dobro izgleda na fejsu. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak