Najveći austrijski festival Nova Rock, ove će godine ubrojiti petnaesto izdanje.

Najveći austrijski festival Nova Rock, ove će godine ubrojiti petnaesto izdanje.

Krenuli su nimalo skromno 2005. s četverodnevnim programom koji su nosili Green Day, System of a Down, Weezer i Marilyn Manson da bi već sljedeće godine imali Metallicu, Guns ‘n’ Roses i Tool.

Programska kvaliteta je kroz godine oscilirala ponajviše zbog konkurencije no stroga austrijska organizacija uvijek je držala konce u rukama čak i kad su festivalu prijetili vrlo neugodni vremenski uvjeti. Neupitno zacementiran u sredini lipnja, Nova Rock danas slovi kao garancija dobre zabave za sve ljubitelje teških gitara bez obzira na inspiraciju u bukingu programa. Ove će se godine festival održati u terminu 13. - 16. lipnja na dobropoznatoj lokaciji panonskih nizina u blizini Nickelsdorfa, svega četiri sata vožnje od Zagreba. Svi kupci festivalskih ulaznica moći će uživati u nastupima Slipknota, The Curea, The Smashing Pumpkinsa, njemačkih pankera Die Ärzte i Die Toten Hosena, Slasha i Slayera. Za potpun program po danima najbolje je proučiti službenu stranicu festivala na www.novarock.at .

Ulaznice je moguće kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 181,49 Eura, a ista uključuje parking i mjesto u kampu na festivalskoj lokaciji. U prodaji su još i VIP ulaznice po cijeni od 266,49 Eura, dnevne od 101,49 Eura te Caravan propusnice po cijenama od 266,49 ili 261,49 ovisno o kategoriji.

0 Komentara:

Komentiraj članak