NAJURNEBESNIJI TV TRENUCI NAŠIH POLITIČARA Kerumovo objašnjenje o brzoj vožnji i dalje je senzacionalno

NAJURNEBESNIJI TV TRENUCI NAŠIH POLITIČARA Kerumovo objašnjenje o brzoj vožnji i dalje je senzacionalno

Zadatak je televizije da nas informira i zabavi, to znamo, ali nekad se malo previše zabavimo u emisijama koje bi trebale biti ozbiljne i koje bi nas trebale isključivo informirati. Bilo je takvih trenutaka u povijesti televizije mnogo, a mi smo se odlučili prisjetiti nekih koji su nam i danas za proplakati od smijeha - ili neugode. Neka se nitko od aktera ne uvrijedi, ali sretni smo što su trenuci zabilježeni na internetu pa im se uvijek možemo vratiti.

Tomislav Karamarko dokazao je koliko je nebitno poznavati vlastiti izborni program ili čak brojati do pet da biste dobili parlamentarne izbore u Hrvatskoj. Možda ta činjenica sama po sebi ne bi trebala biti smiješna, ali ova snimka na kojoj se tada budući bivši mandatar blamira pred Goranom Rotimom na HRT-u jer ne zna pet ključnih točaka svog programa je čisto zlato.

"Pa govorili smo nešto o poljoprivredi, energetici, turizmu, reindustrijalizaciji, što je jako bitno... (...) Poljoprivreda, gledajte...", krenuo je Karamarko, ali ga je Rotim zaustavio jer je brojao u sebi. Zamolio ga je ponovi tih pet točaka.

Slijedi par jako neugodnih sekundi, Karamarko nekoliko puta kaže "šta smo ono rekli" pa se konačno sjeti da je peta točka digitalizacija, ali sve to pobrojati zajedno? To bi bila neka viša razina. 

Šta smo ono rekli, što vam je potrebno da pobijedite na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj?

Šunkica presudila stolcu

Na samom početku emisije "Dobro jutro, kultura" na Trećem programu HRT-a nezgoda se dogodila Miranu Kurspahiću. Nakon što je s Draženom Ilinčićem najavio teme za tu emisiju, stolac je doslovno puknuo ispod njega i Kurspahić se našao na podu. Valjajući se, usput, od smijeha, baš kao i Ilinčić.

Redatelj i glumac prokomentirao je kako nije trebao toliko šunkice pojesti za vrijeme Uskrsa, a Ilinčić je ustvrdio kako je to razlog što voli televiziju uživo.

Kerum o vožnji

Teško je izabrati jedan trenutak Željka Keruma zabilježen kamerama. Ima tu svega, od onoga da "j**e ka Hektor" - značenje čega nam još nije jasno, ali se u kuloarima priča da je htio reći "ka Hefner", pokojni vlasnik Playboya, ali mu se omaklo - do objave vlastitog razvoda na vlastitoj televiziji, od objašnjavanja kako je ugradi "Nade Dimić" u Zagrebu, koja je kulturno dobro i čiji je on vlasnik, bilo "suđeno" da se sruši jer je Sava blizu i tlo nije kao kod njih u Splitu... Ma, bilo je stvarno svega.

Odlučili smo se ipak prisjetiti se njegove lamentacije o brzoj vožnji i prekršajima koje je prikupio. Tad je još bio samo poduzetnik iz Splita, ne i splitski gradonačelnik.

"Sigurnije je ovo moje auto koje vozim 195 nega neko auto koje ide 75. Ja i kad vozim brzo, ne vozim brzo da bih ugrozija promet. Jer volim vozit brzo, znači sportski vozim, znači kad vozim, nit pijem nit jedem da mogu vozit dobro odnosno sigurno. Ja vozim uvijek toliko, ne mogu ja vozit, mislim kako ću vozit, to je normalna vožnja za to, a tu je ograničenje 135. Šta sad pričat da ja vozim 130 kad ne vozim, vozim 200", zaključio je Kerum.

Više pročitajte OVDJE.

 

0 Komentara:

Komentiraj članak