Najbolji u svom razredu!

Najbolji u svom razredu!

Predstavljen 2005.godine, u srcu rastućeg A segmenta (malih gradskih automobila) Toyota AYGO nudi Europljanima radikalnu alternativu kod izbora moderne urbane mobilnosti
Odbacujući čest stereotip da 'biti kompaktan' znači samo pragmatičan i ekonomičan, AYGO je svojim revolucionarnim dizajnom ponovno definirao percepciju onoga što bismo mogli dobiti u malome pakiranju: učinkovit za parkiranje na skučenom prostoru, pouzdan te izvrstan omjer vrijednosti za uložen novac, što dokazuje 580.000 prodanih primjeraka do danas.

Dizajniran i izrađen u Europi, novi AYGO nastavlja postavljati najviše standarde za unutarnju prostranost i užitak u vožnji u kompaktnom segmentu.
Novi, snažniji Toyota dizajn, osvježen je interijerom s novim bojama, poboljšane su i funkcije povezivanja za 'info-tainment'.

Poboljšanja su osjetna i što se udobnosti kabine i zvučne izolacije tiče, uz dodatak komandi mjenjača na upravljaču kod MultiMode verzije.
Nova Toyota AYGO nudi poboljšanu učinkovitost potrošnje goriva i niže emisije CO2 od samo 99 g / km.
Toyota AYGO kupcima omogućuje izrazito niske troškove posjedovanja.

Za dodatnu bezbrižnost, Toyota u Hrvatskoj nudi svakom kupcu novog AYGO-a i 5 godine jamstva bez ograničenja.
Samo tijekom travnja u Toyota salonima očekuje Vas AYGO GO s 5 vrata, potpuno opremljen za 69.900 kn (s PDV-om) i besplatnom navigacijom!


0 Komentara:

Komentiraj članak