NAJBOLJI REZULTAT KARIJERE  Ivana Šutalo na turniru u   Meksiku  osvojila zlato

NAJBOLJI REZULTAT KARIJERE Ivana Šutalo na turniru u Meksiku osvojila zlato

Hrvatske judašice, Tena Šikić i Ivana Šutalo nastupile su na jakom Grand Prix turniru u Meksiku, a nakon Teninog petog mjesta, Ivana je upisala najbolji rezultat karijere na IJF Touru osvojivši zlatnu medalju
Nakon što je u Tel Avivu postala europska prvakinja u konkurenciji mlađih seniorki, Ivana Šutalo (preko 78 kg) nastavlja s napretkom. Pokazuju to ne samo borbe nego i ishodi tih istih borbi.

Pokazao je to nastup i u Meksiku, gdje je na Grand Prixu u Cancunu s tri ippona najbolja sportašica Grada Dubrovnika osvojila zlato.

- U finale sam ušla puna samopouzdanja i bez straha. Želim uvijek gledati prema većim stvarima i evo sad sam uzela i Grand Prix zlato.

Trener Đapić uz tatami, Tomo Marijanović i Tena Šikić na tribinama su mi bili velika potpora cijeli dan, pogotovo u finalu protiv Bolanos – javila se Šutalo s prvim dojmovima iz Meksika.

Do borbe s Bolanos (MEX), Ivana je pobijedila Adlington (GBR) i Cutro-Kelly (USA), a već gleda prema novim izazovima:

- Nakon leta kući imam samo par dana odmora, točnije pripreme, za novi nastup u Kini.

Podsjetimo, prvog dana natjecanja na tatami je izašla Tena Šikić (do 52 kg), a u izjednačenoj borbi za broncu Delgado je iskoristila svoju priliku i s wazarijem došla do bronce, dok je Šikić je završila nastup na petom mjestu.


Ivana Šutalo 0

Ivana Šutalo 0 HRVATSKI JUDO SAVEZ

Ivana Šutalo 0

Ivana Šutalo 0 HRVATSKI JUDO SAVEZ

Ivana Šutalo 0

Ivana Šutalo 0 HRVATSKI JUDO SAVEZ

0 Komentara:

Komentiraj članak