Najbolji tenisači iz cijelog svijeta u kategoriji do 13 godina započeli sportsku avanturu na DUD BOWLu (FOTO)

Nakon prvih odigranih mečeva jučer je u Gospinom polju svečano otvoren još jedan DUD BOWL za tenisače u kategoriji do 13 godina. Mali sportaši najbolji su u svojim zemljama, a u Dubrovniku ih je odlučilo zaigrati 40.

Zadan je ritam turniru, a atmosfera se zakuhala u trenutku kada je došlo vrijeme za svečano otvorenje u 19 sati. Okupljene su svojim nastupom zabavile župske mažoretkinje te samom događaju dale poseban ugođaj, a svojom koreografijom očarale su 40 vršnjaka iz cijelog svijeta.

 Plesna skupina zaplesala je u ritmu ljetnih hitova u originalnim kostimima, a okupljeni su sa njima rado zaplesali te ih nagradili velikim pljeskom. Direktor turnira, Pasko Barović uputio je par riječi okupljenima i još jednom zahvalio svima što su popratili ovaj hvalevrijedan turnir.

„Izuzetno sam ponosan na cijeli tim i na ovu djecu i njihove trenere. Ovdje se okupljamo iz godine u godinu sa jednim ciljem, a to je da sport bude motivator ovim mladim ljudima kroz život i njihova postignuća.bMala su to djeca koja su već sada veliki ljudi, a to su prepoznala i velika imena u svijetu tenisa. Brad Gilbert, koji je obilježio najvećim dijelom karijeru neponovljivog Andre Agassija poslao je na ovaj turnir svog najboljeg igrača Tokii Adachia iz Japana.“, kazao je ponosno Barović.

Dobra atmosfera vlada na terenima Tenis Centra Dubrovnik, a za danas je organizirano i zajedničko druženje za sve sudionike i roditelje besplatno prikazivanje filma u Cinestaru. Svakodnevni se eventi nastavljaju u smjeru druženja i spajanja dubrovačke dječice sa svojom generacijom iz cijelog svijeta kao što su to imali prilike osjetiti mali tenisači u kategoriji do 11 godina prije nekoliko tjedana. 

0 Komentara:

Komentiraj članak