NAJBOLJA BORBA U KARIJERI Ante Delija pobijedio Ferreiru u prvoj rundi

NAJBOLJA BORBA U KARIJERI Ante Delija pobijedio Ferreiru u prvoj rundi

Još jedna velika pobjeda od danas se nalazi u rezimeu Ante Delije, pobjeda nad Renanom Ferreirom u polufinalu teškaškog turnira četvrte sezone Professional Fighters Leaguea.

Već nakon pola minute Delija je ušao u klinč, što je svakako dobra taktika protiv borca Ferreirinih ekstremiteta. Nakon jedne minute juspio je srušiti Ferreiru i završiti na njemu. Novih 45 sekundi trebalo je Deliji da uđe u "mount", nakon čega je krenuo s udarcima.

No, ustao se Delija te je pokušao na račun visine dobiti snagu udarca, što je rezultiralo time da se Ferreira uspio pomaknuti do ograde kaveza. Ipak, jako dobro je radio Delija te smo svako malo mogli vidjeti pokoji njegov jak udarac, donosi Gol.hr.

Mogao je hrvatski borac možda biti nešto aktivniji, no odlučio je kako u ovoj borbi neće žuriti. Ipak, priliku za nešto više vidio je ulaskom u posljednju minutu runde, kad je pred svojim kutem, u kojem su bili Mirko Filipović i Stipe Drviš, pogodio nekoliko žestokih udaraca. Otprilke pola minute prije kraja runde, Brazilac više nije mogao primati udarci, pokrio je glavu rukama, što je rezultiralo time da je sudac Marc Goddard odlučio napraviti pravu stvar i prekinuti borbu.Delija je tako drugu godinu došao do finala turnira teške kategorije, čiji pobjednik odnosi kući titulu PFL prvaka, ali i nagradu u iznosu od jednog milijuna dolara. 

Kao i prošle godine, u finalu će ga čekati borac s kojim se tijekom sezone već susreo. No, ovog puta bit će to borac kojeg je Delija savladao, donosi Gol.hr.

Radi se o Matheusu Scheffelu, borcu kojeg je Delija krajem travnja savladao prekidom u drugoj rundi. On je danas, jednu borbu ranije, bio bolji od Juana Adamsa.
Borba protiv Scheffela održat će se na godišnjoj PFL-ovoj finalnoj priredbi, koja se održava najvjerojatnije 25. studenog u SAD-u.

0 Komentara:

Komentiraj članak