Nadvilo se sivilo nad vedrim kreacijama /FOTO/

Prvi dan listopada ove godine obilježio je početak važnog modnog događaja u Hrvatskoj, Cro A Portera. Događaj se održao u Muzeju automobila Ferdinand Budicki, a svoje kreacije su predstavili poznata modna dizajnerska imena kao što su Xenia Design, Vedrana Mastela, Etna Maar, Mario Vijačkić, Boris Ćalić, Even East i Spirit By TB.
Modele koji su nosili kreacije pažljivo je svojim fotoobjektivom zabilježio fotograf Domagoj Biondić koji redovito fotografira ovaj važni modni događaj na kojem se i ove godine okupio velik broj obožavatelja i obožavateljica mode i poznatih lica iz svijeta mode, politike, sporta, glazbe, glume itd.

Primjetili smo  da su se dizajneri odlučili za elegantne crne pozračne haljine, zavodljive prozirne košulje koje ističu seksipil, pleteninu koja je 'must have' zimi, te dominaciju crne, bijele i sive boje. Iako je vodstvo preuzela siva boja koja se izvrsno uklopila u odabrane odjevne kombinacije može se slobodno reći da se nadvilo sivilo, ali nad vedrim kreacijama čija glavna poruka je u principu čista pozitiva.

0 Komentara:

Komentiraj članak