Muzej ljubavnih priča je dom najljepših emocija i prava prigoda za Valentinovo

Muzej ljubavnih priča je dom najljepših emocija i prava prigoda za Valentinovo

Dan zaljubljenih, obilježava se sutra. To je dan ljubavi kad se širom svijeta slavi najljepša emocija i dan koji budi nadu svima koji žele biti zaljubljeni. Posjetiti muzej ljubavnih priča je odličan izbor za Valentinovo svima koji su zaljubljeni i onima koji to žele biti.


Posjetili smo novu  dubrovačku atrakcija Muzej ljubavnih priča (eng. Love stories museum ) da se na licu mjesta uvjerimo jesu li romantični i da li šire sreću u ljubavi onoliko koliko se priča. 

 

U prigodnom ambijentu "Muzeja ljubavnih priča„ koji je konceptualno podijeljen u 8 soba (3 kata)  posjetitelji će moći uživati u  pričama koje govore o dubrovačkim  ljubavima  i legendama, filmovima, glazbi i sl.  Posebno posjetiteljima zanimljiv je dio muzeja koji predstavlja i kratke osobne priče i izložene predmete gdje ćete iskusiti emotivne pričice  iz života stvarnih ljubavnih parova koji su neke od svojih najintimnijih životnih trenutaka odlučili podijeliti s Vama.

 

Emotivno najvažniji dio muzeja je Ljubavni zid (love wall ) na kojem posjetitelji imaju priliku kreirati sadržaj i biti dio muzeja , jer upravo Ljubavni zid  krije na tisuće i tisuće papirnih srca s ljubavnim porukama i ljubavnim željama  posjetiteljima muzeja.

 

Ovaj muzej  je veliko osvježenje za Grad te  izvrsna prilika da Vašu dragu osobu razveselite za Valentinovo, također ovo može biti  i prilika da  vaša ljubavna priča postane dio kolekcije "Muzeja" ljubavnih priča.

 

MALA TAJNA ZA KRAJ

U moru srca na Love wall- u, naša kolegica je upravo ostavila svoju ljubavnu poruku / želju 

Da li je ovo samo zabava ili zaista pozitivne misli privlače pozitivan ishod uskoro ćemo vidjeti.

 

Love Museum 0

Love Museum 0 PortalOko

Love Museum 0

Love Museum 0 PortalOko

Love Museum 0

Love Museum 0 PortalOko

Love Museum 0

Love Museum 0 PortalOko

0 Komentara:

Komentiraj članak