MULTI-SPORT SPEKTAKL Ovo su natjecatelji i pobjednici prvog dubrovačkog duatlona (FOTO)

U organizaciji Triatlon kluba Dubrovnik, povodom Feste sv. Vlaha u Dubrovniku, u subotu se održao duatlon kojem su se pridružili poznati hrvatski triatlonaci i triatlonke iz Dalmacije, Zagreba, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U sklopu programa održan je dječji duatlon i ekipna utrka štafeta.
Pobjednici dubrovačkog duatlona su Marin Koceić (57:54), Jakša Diklić (58:04) i Dušan Milošević (58:21), dok su od žena bile najbolje Maja Bonačić (1:08:09), Petra Koceić (1:11:14) i Katarina Kokan (1:11:30). U utrci štafete pobijedila je ekipa u sastavu Ante Živković, Katarina Kokan, Ružica Lesjak i Ivan Šutalo.

Duatlon, s limitom od dva sata, sastojao se od trčanja u Luci Dubrovnik - od velikog mula do stope mosta na Kantafigu lučkim područjem i natrag dva kruga što je ukupno pet kilometara. Nakon toga se išlo u tranziciju na biciklistički dio utrke koji je bio 20 kilometara, dva kruga od luke do ACI marine. Iza najbržeg i najatraktivnijeg dijela utrke, biciklističkog dijela, natjecatelji su još dva i pol kilometra trčali sprint u cilj. Dječji duatlon bio je kilometar bicikl + 500 metara trčanje.


 

0 Komentara:

Komentiraj članak