MRČEVO, KLIŠEVO, RIĐICA: Vlahušić jučer svečano otvorio vrećicu slanih štapića

MRČEVO, KLIŠEVO, RIĐICA: Vlahušić jučer svečano otvorio vrećicu slanih štapića

Andro VlahušIć, kandidat HNS-a za gradonačelnika grada Dubrovnika, svečano je jučer otvorio vrećicu slanih štapića u mjestu Riđica pored Ljubača, poviše Mrčeva, prije Kliševa, u nazočnosti velikog broja novinara i građana Gornjijeh Sela, kamo je još prije pet godina obećao dovesti gradski vodovod.
Nakon otvaranja vrećice Vlahušić se obratio okupljenim građanima riječima 'Oće netko malo?', da bi izlaganje završio sa 'ostalo na dnu ono slano, pa ako netko voli, drage volje...'.

Prilikom otvaranja ovog objekta, došlo je i do simpatične situacije kada kandidat za gradonačelnika nije mogao pronaći jezičak koji započinje otvaranje vrećice. Jedno dijete koje je bilo među okupljenima je priskočilo u pomoć, što je izazvalo osmjehe i aplauz okupljenih HNS ovaca.

- Vjerujemo kako će u narednim mjesecima, nakon što budem izabran, doći do velikog broja otvaranja ovakvih objekata, rekao je Andro Vlahušić novinarima, te najavio kako će pripadnici HNS-a i SDP-a otvoriti na stotine grisina, mineralnih voda, smokija, čokolada, čipsa, euroblokova i svega onoga što naši ljudi mogu otvoriti čak i u ovim teškim vremenima, zaključio je Vlahušić. /Krkljava Bubaić Bube/

0 Komentara:

Komentiraj članak