Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja- ravnateljica Doma Maslina Ilijana Stojanović

Druga dama u našoj rubrici je osoba koju krasi ne samo vanjska ljepota već i prepoznatlijva unutarnja ljepota. To je osoba s veselim karakterom i zaraznim osmijehom, a ona je ravnateljica Doma Maslina, Ilijana Stojanović.
Ona ima u sebi veliku vedrinu, još veću ljubav prema djeci i ljudima i najveću humanost koju nesebično pokazuje. Naprosto je zbog takvog karaktera svi vole. Njezin optimizam i veselje brzo osvoje srca mnogih. Stoga nije ni čudo da je u Domu Maslina djeca obožavaju i neprestano hvale. Hvale je zbog njezinog divnog karaktera.
Ne zaboravimo njezin karakter koji ide pravim smjerom odražava se i na pravi stil odijevanja. Kakav stil? Nenametljiv i omiljen.
 
Osim što je nenametljiv i omiljen  ova odjevna kombinacija pripada casual/ trendy stilu odijevanja koji tebi itekako pristaje. Velika torba odmah privlači pozornost i odlično što si se odlučila za veliku torbu, a ne neku malu. Što se tiče crne odjeće Ilijana igraš na "sigurnu kartu"  prije svega jer je crno in,  u tvom slučaju ne dolazi u dvoboj s bojama, poručuje eleganciju i otmjenost. Ne zaboravimo ti si veoma elegantna i otmjena. Imaš izvrsnu vitku figuru kakvu bi mnoge pripadnice ljepšeg spola poželjele i pravi si primjer zgodne i lijepe plavokose dame s veselim karakterom. Osmijeh te dodatno krasi.  A naočale? Sunčane?  Fenomenalno ti stoje, odnosno izvrsno se uklapaju na tvoj oblik lica. Naravno znamo da se prije svega radi o veoma modernom i popularnom modelu sunčanih naočala i mnogi su presretni kad im stoji baš ovaj model. E tebi itekao stoji! A frizura? Čista petica.

Svaki komad odjeće na tebi koji si odabrala kod ove odjevne kombinacije  je trendi i može se iskombinirati na razne načine.

Kožne čizme, torba i jakna bile su, jesu i bit će modni komadi koji po svemu sudeći nikad neće izaći iz mode. A ti upravo biraš odjevne predmete koji su nosivi, moderni, svevremenski i 'must have'. I zbog toga samo tako nastavi dalje.

Jelena Hendić,  foto: Jelena Hendić

0 Komentara:

Komentiraj članak