Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Nila Miličić Vukosavić

Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Nila Miličić Vukosavić

Nova modna rubrika portala Oko je Modni osvrt na odijevanje poznatih. O čemu se točno radi? Naime to je rubrika u kojoj se pažljivo pod modnim povećalom prati kako se odijevaju poznati Dubrovčani i Dubrovkinje.
Da bi se postigla raznovrsnost, a samim time i zanimljivost same rubrike odluka je na tome da se prati odjievanje poznatih osoba iz raznih područja kao npr.estrade, politike, sporta, glume, mode, umjetnosti.

Prvi modni osvrt odnosi se na odijevanje poznate voditeljice Nile Miličić Vukosavić.Nila, svaka čast na nebesko plavoj boji haljine i na materijalu, naravno svevremenskom pamuku koji je pretvoren ovog puta u prekrasnu haljinu za dnevne šetnje. E to je ta torbica koja se traži, a ogrlica je neprimjetno primjetna! Crni nakit je došao do izražaja na plavoj podlozi i djeluje moćno i hrabro.

Torbica i cipele pravi su prijatelji i dobro se slažu, a i haljina ima svog prijatelja, veselog kišobrana. Nila, ti si naprosto genijalna!  Ono što te čini posebnom i modni detalj koji ti nitko ne može ukrasti jest neprocjenjivi osmijeh jer kad nosiš osmijeh u potpunosti si moderno odjevena i ti to znaš najbolje.

 Taj optimizam kojim zračiš prožima kroz svaku odjevnu kombinaciju koju odjeneš jednu posebnu notu topline i vedrine. Ovog puta sudeći po tvom osmijehu i odabranoj boji odjevne kombinacije itekako se razvedrilo. I kad god te vidimo uvijek nas razvedriš. Bilo odjećom bilo karakterom.

Jelena Hendić foto: Domagoj Režić

0 Komentara:

Komentiraj članak