Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Maja Mozara

U našu rubriku petkom Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja/Dubrovčana prošetala je i Maja Mozara, voditeljica Hrvatske Matice iseljenika - podružnica Dubrovnik.
Maja nas je na prvu osvojila svojim ženstvenim šarmom i vedrinom. Nasmijana, pozitivna te samouvjerena, upravo takvi epitete kraše našu Maju.

Znate, kada ugledate poslovnu ženu koja pozitivno zrači i imate želju da s njom pođete na kavu i proćakulate o svakodnevnim životnim stvarima, poslu i sve ono sto ide uz druženje.Otvorena uma i srca korača samouvjereno kroz život i nesebično dijeli svoj pozitivni osmijeh i sreću s običnim prolaznicima. Bilo bi lijepo kad bi tako susretali i ostale domaće ljude, naročito kad je surovo, tmurno i kišovito vrijeme.

Maja je pravi primjer kako se prkositi svim negativnim i lošim faktorima kao što su neizostavne svakodnevne brige, stres ili loša vremenska prognoza. Vrlo lako damo naslutiti da su vrijeme i dobra karma očito na njenoj strani.Ali da se malo vratimo na odijevanje, možemo zaključiti da jednostavna linija odijevanja uz profinjen casual i poslovnu varijantu dolazi do izražaja što odaje stav uspješne mlade te poslovne žene. Za ovu priliku izdvojili smo bitne karakteristike i nema se što puno dodati ni oduzeti. Maja, košulja ti odlično pristaje, ali torba boje konjaka je totalni hit, odlično se uklapa uz tvoj casual look.

Očekujemo od naše Maje da će i dalje biti svoja kakva jest, te da će biti dosljedna sebi i svom načinu odijevanja.

Veseli me ako se sretnemo na Stradunu u prolazu ili na kakvom kulturnom događanju i izložbi.

Volim hrabre, pametne i odvažne zene 21. stoljeća.

Marko Kriste

0 Komentara:

Komentiraj članak