Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Danijela Stanković

Modni osvrt na odijevanje poznatih Dubrovkinja - Danijela Stanković

Sljedeća osoba u našoj rubrici Modni osvrt na odijevanje poznatih osoba je još jedna plavokosa doma, zamjenica direktora ACI marine Dubrovnik, Danijela Stanković.
Priznajte, baš je vesela, simpatična i draga naša Danijela! Što se tiče odjeće mora se priznati baš figura! I to u odjevnoj kombinaciji u bojama sladoleda kojima su ove nijansirane traperice prikladna podloga.

Zavladalo veselje.... Vesela Danijela, vesela odjeća... Kompletni dojam-baš ju je lijepo vidjeti ovako vedru i nasmijanu. Odlučila se za odjeću koja nije teška ni u kakvom smislu. Ni po boji, ni po težini, ni po kroju, ni po konfekcijskom broju.

A sada nešto o tvom hodu.... Kakav je? Iskreno- ženstven, profinjen, nenametljiv, ali dovoljno primjetan.Naime o čemu se radi? O jednostavnoj casual kombinaciji koja prije svega poručuje udobnost, a zatim mladenački izgled. Lagani sako u primjetnoj boji je dao upečatljivost i ženstvenost odabranoj kombinaciji. Traperice su baš za frajerice kao što si ti Danijela. Što se tiče frizure puštena kosa je dobar odabir, a sunčane naočale su se lijepo uklopile na oblik lica.Traperice i tenisice su vječne prijateljice, a vidimo da si s tim upoznata. Majica je jednostavna što je odličan odabir s obzirom da je boja sakoa dovoljno bogata kolorom.

S čime smo se mi upoznali? S tvojom vedrinom i prekrasnim osmijehom. S bojama koje ti voliš a ženstvene su. Nježne boje odjeće sudeći po ovom stylingu rado odabireš. Boja majice i tenisica su nijanse koje su lako prilagodljive drugim bojama.

A i ti si osoba koja se lako prilagodi drugim osobama! Kako i ne bi bila, kad zračiš pozitivnom energijom koju je teško ne zamijetiti. Veselo raspoloženje i zafrkancija za tebe su itekako poznati pojmovi. Kamo sreće da je više takvih osoba poput tebe-lijepih i sretnih izvana i iznutra.

Jelena Hendić foto: Nikša Grljević
Danijela  Stankovic

Danijela Stankovic Nikša Grljević/PortalOko.hr

0 Komentara:

Komentiraj članak